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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
20/10/2009 |
Data da última atualização: |
20/10/2009 |
Autoria: |
AESCHLIMANN A. J.; ALVAREZ A. M.; CAFATI K. C.; OBRADOR R. J.; QUIROZ, C.; RAMIREZ, A.; SOTOMAYOR, I.; TAPIA F. F.; TOSSO, J. |
Título: |
El cultivo del frejol. |
Ano de publicação: |
1979 |
Fonte/Imprenta: |
Santiago de Chile: Estación Experimental La Platina, 1979. |
Páginas: |
38 p. |
Série: |
(INIA. Boletin divulgativo, 52). |
Idioma: |
Espanhol |
Conteúdo: |
Major factors determining bean yields are described for gain producers in order to assure a good production in bean-growing areas in Chile. Among these are environmental factors (temp., light., water, soil); land preparation (incorporation of OM, leveling, and weed control); var. characteristics (growth habit and planting distances); planting systems; fertilization rates; irrigation methods and frecuencies; methods of weed control; and harvest operations. Major fungal, bacterial, and viral diseases, nematodes, and physiological disorders are described along with methods for their control. A description is given of pests found in the soil (Agrotis spp., Hylemya spp., Elasmopalpus lignosellus); foliage (Plusia spp., Epinotia aporema); and stored grain (Acantoscelides obtecus). |
Thesagro: |
Características agronômicas; Feijão; Phaseolus vulgaris. |
Thesaurus Nal: |
Agronomic traits; Beans; Chile. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 225 | |
12. | | CARVALHO, J. S.; TORRES, A. C. Sensibilidade de explantes de batata a meio nutritivo suplementados com antibióticos. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 23, n. 2, ago. 2005. Suplemento 2. CD-ROM. Trabalho apresentado no 45. Congresso Brasileiro de Olericultura, Fortaleza, 2005. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 23, n. 2, p. 606, ago. 2005. Suplemento 1.Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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Registros recuperados : 225 | |
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