Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia; Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
20/11/1997 |
Data da última atualização: |
13/07/2010 |
Autoria: |
PRESCOTT, L. M.; HARLEY, J. P.; KLEIN, D. A. |
Título: |
Microbiology. |
Edição: |
2. ed. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
Dubuque: Wm. C. Brown Publishers, 1993. |
Páginas: |
911 p. |
ISBN: |
0-697-16888-3 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Introduction to microbiology. Microbial growth and metabolism. Microbial genetics. The control of microorganisms. The viruses. The diversity of the microbial world. The nature of symbiotic associations. The fundamentals of immunology. Microbial diseases. Microorganisms and the environment. Food and industrial microbiology. |
Thesagro: |
Microbiologia. |
Thesaurus Nal: |
microbiology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |