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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
17/11/2016 |
Data da última atualização: |
27/01/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PINTO, M. dos S, T.; RIBEIRO, J. M.; ARAUJO, F. P. de; MAIA, A. M. da S.; MELO, N. F. de; FERNANDES, K. V. S. |
Afiliação: |
MÁRCIO DOS SANTOS TEIXEIRA PINTO, Universidade Federal do Tocantins; JULIANA MARTINS RIBEIRO, CPATSA; FRANCISCO PINHEIRO DE ARAUJO, CPATSA; ANA MARIA DA SILVA MAIA, Universidade Federal do Tocantins; NATONIEL FRANKLIN DE MELO, CPATSA; KÁTIA VALEVSKI SALES FERNANDES, Universidade Estadual do Norte Fluminense Darcy Ribeiro. |
Título: |
Isolation and characterization of a peroxidase from Spondias tuberosa and its potential role as biotechnological tool. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN SOCIETY FOR BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY, 45., 2016, Natal. Abstracts... São Paulo: SBBq, 2016. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
This work had as aim the purification and characterization of a peroxidase from Umbu plant (S. tuberosa. Arruda) and the comparison of its properties with other peroxidases already used as molecular tool. |
Palavras-Chave: |
Guaiacol peroxidase; Horseradish POX; Oxidative metabolism; Planta da Caatinga. |
Thesagro: |
Peroxidase; Spondias Tuberosa; Umbu. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/150146/1/Juliana-2016.pdf
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Marc: |
LEADER 01078nam a2200253 a 4500 001 2056541 005 2017-01-27 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPINTO, M. dos S, T. 245 $aIsolation and characterization of a peroxidase from Spondias tuberosa and its potential role as biotechnological tool.$h[electronic resource] 260 $aIn: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN SOCIETY FOR BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY, 45., 2016, Natal. Abstracts... São Paulo: SBBq$c2016 520 $aThis work had as aim the purification and characterization of a peroxidase from Umbu plant (S. tuberosa. Arruda) and the comparison of its properties with other peroxidases already used as molecular tool. 650 $aPeroxidase 650 $aSpondias Tuberosa 650 $aUmbu 653 $aGuaiacol peroxidase 653 $aHorseradish POX 653 $aOxidative metabolism 653 $aPlanta da Caatinga 700 1 $aRIBEIRO, J. M. 700 1 $aARAUJO, F. P. de 700 1 $aMAIA, A. M. da S. 700 1 $aMELO, N. F. de 700 1 $aFERNANDES, K. V. S.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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URL |
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Registros recuperados : 3 | |
1. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | DELIZA, R.; ISSANCHOU, S.; COMBRIS, P.; GUERRERO, L.; CLARET, A.; GODET, M. Combining experimental economics and sensory evaluation: does it bring an improvement on the investigation of consumer willingness to pay? In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | PERRIN, A.-S.; FUJISAKI, K.; PETITJEAN, C.; SARRAZIN, M.; GODET, M.; GARRIC, B.; HORTH, J.-C.; BALBINO, L. C.; SILVEIRA FILHO, A.; MACHADO, P. L. O. de A.; BROSSARD, M. Conversion of forest to agriculture in Amazonia with the chop-and-mulch method: Does it improve the soil carbon stock? Agriculture, Ecosystems & Environment, v. 184, p. 101-114, Feb. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão. |
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3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | PERRIN, A.-S.; FUJISAKI, K.; PETITJEAN, C.; SARRAZIN, M.; GODET, M.; GARRIC, B.; HORTH, J.-C.; BALBINO, L. C.; SILVEIRA FILHO, A.; MACHADO, P. L. O. de A.; BROSSARD, M. Conversion of forest to agriculture in Amazonia with the chop-and-mulch method: Does it improve the soil carbon stock? Agriculture, Ecosystems & Environment, Amsterdam, v. 184, p. 101-114, Feb. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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Registros recuperados : 3 | |
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