Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  21/11/1996
Data da última atualização:  21/11/1996
Autoria:  MACEDO, R. L. G.; PINTO, J. R. R.
Título:  O perfil do visitante no Parque Nacional da Chapada dos Guimaraes.
Ano de publicação:  1996
Fonte/Imprenta:  In: SIMPOSIO INTERNACIONAL SOBRE ECOSSISTEMAS FLORESTAIS, 4., 1996, Belo Horizonte, MG. Forest 96: resumos. Belo Horizonte: BIOSFERA, 1996.
Páginas:  p.114-116.
Idioma:  Português
Conteúdo:  A survey of visitors was carried out in the National Park of Chapada dos Guimaraes (Mato Grosso, Brazil) with the purpose of assessing their characteristics. A total of 491 question forms were randomly filled with the visitors. The results indicated that the population was mostly of young students living on the greater Cuiaba with an educational status tending to higher levels. They normally visit the Park less than three times per month and tend to prefer tracking and swimming as leasure activities and are attracted mainly by the scenic resources. Safety and comfort were the main concerns of the average visitor who complained about the Park's incipient facilites. Among their suggestions outstood the preservation of the natural beauties for the future generations.
Palavras-Chave:  Brasil; Mato Grosso; Parque Nacional da Chapada dos Guimaraes.
Thesagro:  Cerrado; Turismo.
Thesaurus Nal:  Brazil; tourism.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAC8955 - 1ADDPL - --CRI4055CRI4055
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoDALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.; DI CASTRO, I. C.; GREGORY, N. G.; DI CAMPOS, M. S.; LEAL, G. B. de M.; TAVERNARI, F. de C. Ease of handling and physiological parameters of stress, carcasses, and pork quality of pigs handled in different group sizes. Animals, v. 9, n. 10, art. 798, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional