Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agrobiologia.
Data corrente:  03/10/2001
Data da última atualização:  03/10/2001
Autoria:  BENELL, E. M.; BUCK, M.; SOUZA, E. M. de; YATES, M. G.; PEDROSA, F. O.
Título:  Uridylylation of the PII protein from Herbaspirillum seropedicae.
Ano de publicação:  2001
Fonte/Imprenta:  Canadian Journal of Microbiology, Ottawa, v. 47, p. 309 - 314, 2001.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The protein is apparently involved in the control of NifA activity in Herbaspirillum seropedicae. To evaluate the probable role of PII in signal transduction, uridylylation assays were conducted with purified H. seropedicae PII and Escherichia coli GlnD, or a cell-free extract of H.seropedicae as sources of uridylylating activity. The results showed that a-ketoglutarate and ATP stimulate uridylylation whereas glutamine inhibits uridylylation. Deuridylylation of PII-UMP was dependent on glutamine and inhibited by ATP and a-ketoglutarate. PII uridylylation and (or) deuridylylation in response to these effectors suggest that PII is a nitrogen level signal transducer in H. seropedicae.
Palavras-Chave:  Growth; Purification.
Thesagro:  Bactéria; Crescimento; Proteína; Purificação.
Thesaurus Nal:  proteins.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrobiologia (CNPAB)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAB24646 - 1ADDSP - --22455
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Oriental.
Data corrente:  23/10/1996
Data da última atualização:  27/01/2017
Autoria:  GONÇALVES, J. R.
Afiliação:  JOSÉ RUBENS GONÇALVES, IPEAN.
Título:  Cacau.
Ano de publicação:  0
Fonte/Imprenta:  Belém, PA: IPEAN, [19--].
Páginas:  8 p.
Idioma:  Português
Notas:  Publicação não convencional. Mimeografado.
Palavras-Chave:  Cultivation; Cultivo; Disease; Variety.
Thesagro:  Cação; Cacau; Colheita; Doença; Fermentação; Secagem; Variedade.
Thesaurus NAL:  drying; fermentation.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/154190/1/FL00213-.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Oriental (CPATU)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATU4253 - 1UMTFL - PP0021300213
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional