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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
05/02/2010 |
Data da última atualização: |
12/04/2017 |
Autoria: |
PÉPIN, M.; FONTAINE, J.-J.; PARDON, P.; MARLY, J.; PARODI, A. L. |
Título: |
Histopathology of the early phase during experimental Corynebacterium pseudotuberculosis infection in lambs. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
Veterinary Microbiology, v. 29, p. 123-134, 1991. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Histological responses during experimental Corynebacterium pseudotuberculosis infection in lambs were investigated in parotid lymph nodes for ten days following inoculation. |
Thesagro: |
Corynebacterium Pseudotuberculosis; Doença; Ovino. |
Thesaurus Nal: |
Sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00785naa a2200217 a 4500 001 1656982 005 2017-04-12 008 1991 bl --- 0-- u #d 100 1 $aPÉPIN, M. 245 $aHistopathology of the early phase during experimental Corynebacterium pseudotuberculosis infection in lambs. 260 $c1991 520 $aHistological responses during experimental Corynebacterium pseudotuberculosis infection in lambs were investigated in parotid lymph nodes for ten days following inoculation. 650 $aSheep 650 $aCorynebacterium Pseudotuberculosis 650 $aDoença 650 $aOvino 700 1 $aFONTAINE, J.-J. 700 1 $aPARDON, P. 700 1 $aMARLY, J. 700 1 $aPARODI, A. L. 773 $tVeterinary Microbiology$gv. 29, p. 123-134, 1991.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | HERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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