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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agrobiologia.
Data corrente:  16/10/2018
Data da última atualização:  16/10/2018
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  GALEANO, R. M. S.; DURE, L. M. M.; OLIVEIRA, L. H. M. M.; CAMPELO, A. P. S.; PAGGI, G. M.; FERNANDES JUNIOR, P. I.; BALDANI, J. I.; BRASIL, M. S.
Afiliação:  UNIVERSIDADE FEDERAL DO MATO GROSSO DO SUL; UNIVERSIDADE FEDERAL DO MATO GROSSO DO SUL; UNIVERSIDADE FEDERAL DO MATO GROSSO DO SUL; UNIVERSIDADE FEDERAL DO MATO GROSSO DO SUL; UNIVERSIDADE FEDERAL DO MATO GROSSO DO SUL; PAULO IVAN FERNANDES JUNIOR, CPATSA; JOSE IVO BALDANI, CNPAB; UNIVERSIDADE FEDERAL DO MATO GROSSO DO SUL.
Título:  Functional activities of Bacillus isolated from bromeliads and growth promoting activity of maize exposed to drought .stress
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  In: SYMPOSIUM ON BIOLOGICAL NITROGEN FIXATION, 16.; LATINAMERICAN WORKSHOP OF PGPR, 4.; RELARE, 19., 2018, Foz do Iguaçu. Book of abstract....Foz do Iguaçu: Embrapa, 2018.
Páginas:  p. 104
Idioma:  Inglês
Notas:  Sessio 6, Poster VI.82
Palavras-Chave:  ACC deaminase.
Thesaurus Nal:  Germination; Seed inoculation.
Categoria do assunto:  S Ciências Biológicas
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrobiologia (CNPAB)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAB40893 - 1UPCPC - DD2018.000452018.00045
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Semiárido. Para informações adicionais entre em contato com cpatsa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  14/03/2019
Data da última atualização:  18/03/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  OLIVEIRA, A. P. D.; BAGALDO, A. R.; LOURES, D. R. S.; BEZERRA, L. R.; MORAES, S. A. de; YAMAMOTO, S. M.; ARAÚJO, F. L.; CIRNE, L. R.; OLIVEIRA, R. L.
Afiliação:  SALETE ALVES DE MORAES, CPATSA.
Título:  Effect of ensiling gliricidia with cassava on silage quality, growth performance, digestibility, ingestive behavior and carcass traits in lambs.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Animal Feed Science and Technology, v. 241, p. 198-209, 2018.
ISSN:  0377-8401
DOI:  10.1016/j.anifeedsci.2018.05.004
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this study was to evaluate the effects of ensiling gliricidia (Gliricidia sepium Jacq.) with cassava on silage quality as well as the growth performance, digestibility, ingestive behavior and carcass traits in lambs. Gliricidia was ensiled with cassava leaves at varying proportions of inclusion (0, 200, 400 and 600 g/kg) for 75 days and fed as a total mixed ration (TMR) at 700 g/ kg, while a concentrate mixture was fed at 300 g/kg to 32 castrated Santa Ines crossbred lambs with an average weight of 18.9 ± 2.0 kg. The pH, N-NH3, density, butyric and acetic acid contents and dry matter losses (DML) of the gliricidia silages decreased linearly (P < 0.05) with cassava inclusion, but there was a linear increase (P < 0.05) in the contents of dry matter (DM), non-fibrous carbohydrates (NFC), total carbohydrates (TC), and lactic and propionic acids. Including cassava leaves in the gliricidia silage increased (P < 0.05) the intake (g/d) of DM, CP, EE, NDFap and NDFap (%BW) by the lambs, but there was no effect on the digestibility of DM, CP, EE, and NDFap or the time spent feeding, ruminating, idling and chewing. There was a slight tendency toward a quadratic increase in the NFC digestibility coefficient (P=0.084). The inclusion of cassava leaves in the gliricidia silage linearly increased (P < 0.05) the final weight, total weight gain, average daily gain, and hot and cold carcass weights of the lambs, but there was no influence on the carcass traits (P > 0.05). Howe... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Ácidos orgânicos.
Thesagro:  Cordeiro; Digestibilidade; Gliricidia; Mandioca; Manihot Esculenta; Nutrição Animal; Silagem.
Thesaurus NAL:  Animal nutrition.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA58146 - 1UPCAP - DD
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