|
|
Registros recuperados : 15 | |
2. | | PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; CORRÊA, L. C.; LIMA, M. dos S. Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil. IN: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina, PE. Book of abstracts...Petrolina, PE: Embrapa Semiárido, p. 58, 19 a 21 outubro, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
| |
5. | | PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E. Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. p. 58. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
| |
8. | | DA SILVA, M. J. R.; PADILHA, C. V. da S.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; VENTURINI FILHO, W. G.; MOURA, M. F.; TECCHIO, M. A. Grape juices produced from new hybrid varieties grown on Brazilianrootstocks?Bioactive compounds, organic acids and antioxidant capacity. Food Chemistry, v. 289, p. 714-722, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
| |
9. | | COELHO, E. M.; PADILHA, C. V. da S.; MISKINIS, G. A.; SÁ, A. G. B. de; PEREIRA, G. E.; AZEVEDO, L. C. de; LIMA, M. dos S. Simultaneous analysis of sugars and organic acids in wine and grape juices by HPLC: Method validation and characterization of products from northeast Brazil. Journal of Food Composition and Analysis, v. 66, p. 160-167, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
| |
10. | | PADILHA, C. V. da S.; MISKINIS, G. A.; SOUZA, M. E. A. O. de; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, D. de; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; LIMA, M. dos S. Rapid determination of flavonoids and phenolic acids in grape juices and wines by RP-HPLC/DAD: Method validation and characterization of commercial products of the new Brazilian varieties of grape. Food Chemistry, v. 228, p. 101-115, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
| |
12. | | TURCO, S. H. N.; SILVA, T. G. F. da; OLIVEIRA, G. M. de; LEITÃO, M. M. V. B. R.; MOURA, M. S. B. de; PINHEIRO, C.; PADILHA, C. V. da S. Estimating black globe temperature based on meteorological data. In: INTERNATIONAL CONFERENCE OF AGRICULTURAL ENGINEERING; BRAZILIAN CONGRESS OF AGRICULTURAL ENGINEERING, 37.; INTERNATIONAL LIVESTOCK ENVIRONMENT SYMPOSIUM - ILES, 8., 2008, Foz do Iguaçu. Technology for all: sharing the knowledge for development: proceedings... Foz do Iguaçu: SBEA, 2008. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
| |
13. | | PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; BRAGARD, L. F. dos S.; OLIVEIRA, J. B. de; OLIVEIRA, W. P. de; CARVALHO, E. S. S. de; FREITAS, S. T. de; PEREIRA, G. E. Description of sensory profile of tropical wines of guard issued in the Valley of São Francisco, Northeast Brazil. In: WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, 37., 2014, Mendonza, Argentina. Abstracts... Mendonza: International Organisation of Vine and Wine, 2014. 4 p. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
| |
14. | | SILVA, M. J. R. da; PAIVA, A. P. M.; SOUZA, J. F. de; PADILHA, C. V. da S.; BASÍLIO, L. S. P.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; CORREA, L. C.; VIANELLO, F.; LIMA, G. P. P.; MOURA, M. F.; TECCHIO, M. A. Phytochemical profile of Brazilian grapes (Vitis labrusca and hybrids) grown on different rootstocks. PLoS ONE, v. 17, n. 10, e0275489, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
| |
15. | | PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.; AMORIM, F. M. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; LIMA, L. L. de A.; LIMA, M. dos S.; PADILHA, C. V. da S.; PROTAS, J. F. da S.; ZANUS, M. C.; TONIETTO, J. Vinhos tropicais do semiárido do Brasil: desvendando o potencial vitivinícola desta nova fronteira geográfica do vinho. Territoires du Vin, v. 9, p. 1-13, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
| |
Registros recuperados : 15 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria Tropical. Para informações adicionais entre em contato com cnpat.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
05/12/2019 |
Data da última atualização: |
12/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
SILVA, F. D. A.; VASCONCELOS, I. M.; SARAIVA, K. D. DA C.; COSTA, J. H.; FERNANDES, C. de F.; OLIVEIRA, J. T. A. DE. |
Afiliação: |
FREDY DAVI ALBUQUERQUE SILVA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular; ILKA MARIA VASCONCELOS, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular; KÁTIA DANIELLA DA CRUZ SARAIVA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular; JOSÉ HÉLIO COSTA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular; CLEBERSON DE FREITAS FERNANDES, CNPAT; JOSÉ TADEU ABREU DE OLIVEIRA, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular. |
Título: |
The expression of the genes involved in redox metabolism and hydrogen peroxide balance is associated with the resistance of cowpea [Vigna unguiculata (L.) Walp.] to the hemibiotrophic fungus Colletotrichum gloeosporioides. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Plant Physiology, Jena, v. 233, p. 73-83, fev. 2019. |
DOI: |
doi.org/10.1016/j.jplph.2018.12.009 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
C gloeosporioide; Caupi; H2O2. |
Thesagro: |
Feijão de Corda; Vigna Unguiculata. |
Thesaurus NAL: |
Cowpeas. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00916naa a2200253 a 4500 001 2116126 005 2021-01-12 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $adoi.org/10.1016/j.jplph.2018.12.009$2DOI 100 1 $aSILVA, F. D. A. 245 $aThe expression of the genes involved in redox metabolism and hydrogen peroxide balance is associated with the resistance of cowpea [Vigna unguiculata (L.) Walp.] to the hemibiotrophic fungus Colletotrichum gloeosporioides.$h[electronic resource] 260 $c2019 650 $aCowpeas 650 $aFeijão de Corda 650 $aVigna Unguiculata 653 $aC gloeosporioide 653 $aCaupi 653 $aH2O2 700 1 $aVASCONCELOS, I. M. 700 1 $aSARAIVA, K. D. DA C. 700 1 $aCOSTA, J. H. 700 1 $aFERNANDES, C. de F. 700 1 $aOLIVEIRA, J. T. A. DE 773 $tJournal of Plant Physiology, Jena$gv. 233, p. 73-83, fev. 2019.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|