|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
05/01/1999 |
Data da última atualização: |
05/01/1999 |
Autoria: |
CARVALHO, M. M.; OLIVEIRA, F. T. T. de. |
Afiliação: |
CNPGL. |
Título: |
Formacao de pastagens em areas montanhosas com solos de baixa fertilidade. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Gloria Rural, Rio de Janeiro, v.1, n.7, p.16-19, 1998. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Areas montanhosas. |
Thesagro: |
Fertilidade; Pastagem; Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00483naa a2200169 a 4500 001 1593150 005 1999-01-05 008 1998 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARVALHO, M. M. 245 $aFormacao de pastagens em areas montanhosas com solos de baixa fertilidade. 260 $c1998 650 $aFertilidade 650 $aPastagem 650 $aSolo 653 $aAreas montanhosas 700 1 $aOLIVEIRA, F. T. T. de 773 $tGloria Rural, Rio de Janeiro$gv.1, n.7, p.16-19, 1998.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
06/04/2005 |
Data da última atualização: |
06/04/2005 |
Autoria: |
FORATO, L. A.; YUSHMANOV, V. E.; COLNAGO, L. A. |
Título: |
13C analysis of the 1- 13C oleic acid interaction with tho prolamins. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
In: ENCONTRO LUSO-BRASILEIRO DE RMN, 2. set. 2003, Sintra, Portugal. Posters... Sintra, 2003. Ref. NP-P34. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Prolamins are the cereal storage proteins and are rich in proline and glutamine. The maize prolamins are called zeins and are classified according to their solubility. These proteins are deposited as an insoluble mass in protein bodies located in maize endosperm. The a zeins are insoluble in water and soluble in alcoholic solution and represent nearly 75% of the total zeins. a Zeins are comprised of two protein fractions identified in the poly-acrilamide electrophoresis gel (SDS/PAGE), Z19 and Z22, with relative molecular mass of 19 and 22 KDa, respectively. Zeins are studied because of their capability in forming hydrophobic films which can protect pills and nuts from humidity and ox:yyen:. They also can be used as biodegradable packs. |
Palavras-Chave: |
Prolamina. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01235naa a2200157 a 4500 001 1028928 005 2005-04-06 008 2003 bl --- 0-- u #d 100 1 $aFORATO, L. A. 245 $a13C analysis of the 1- 13C oleic acid interaction with tho prolamins. 260 $c2003 520 $aProlamins are the cereal storage proteins and are rich in proline and glutamine. The maize prolamins are called zeins and are classified according to their solubility. These proteins are deposited as an insoluble mass in protein bodies located in maize endosperm. The a zeins are insoluble in water and soluble in alcoholic solution and represent nearly 75% of the total zeins. a Zeins are comprised of two protein fractions identified in the poly-acrilamide electrophoresis gel (SDS/PAGE), Z19 and Z22, with relative molecular mass of 19 and 22 KDa, respectively. Zeins are studied because of their capability in forming hydrophobic films which can protect pills and nuts from humidity and ox:yyen:. They also can be used as biodegradable packs. 653 $aProlamina 700 1 $aYUSHMANOV, V. E. 700 1 $aCOLNAGO, L. A. 773 $tIn: ENCONTRO LUSO-BRASILEIRO DE RMN, 2. set. 2003, Sintra, Portugal. Posters... Sintra, 2003. Ref. NP-P34.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|