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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoNUCE de LAMOTHE, M. de. Partes en coprah dues a la germination des noix. OLeagineux, Paris, v. 30, n. 2, p. 63-66, 1975.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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2.Imagem marcado/desmarcadoFREMOND, Y.; NUCE de LAMOTHE, M. de. The coconut improvement block at Port-Bouet. Oleagineux, v.31, n.11, p.479-481, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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3.Imagem marcado/desmarcadoROGNON, F.; NUCE de LAMOTHE, M. de. Recolte et conditionnement du pollen pour la pollinisation des champs semenciers de cocotiers. Oleagineux, v.33, n.1, p.17-23, 1978. Textos em ingles e frances.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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4.Imagem marcado/desmarcadoFREMOND, Y.; NUCE de LAMOTHE, M. de. CAracteristiques et production du cocotier hybride, Naim jaune Malaise X Grand Ouest Africain. Oleagineux, v.26, n.7, p.459-464, 1971.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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5.Imagem marcado/desmarcadoNUCE DE LAMOTHE, M. de; ROGNON, F.; WUIDART, W. The coconut improvement block in the ivory coast In: SESSION OF THE FAO TECHNICAL WORKING PARTY ON COCONUT PR|ODUCTION, PROTECTION AND PROCESSING, 5, 1979, Manila,Philippines. Manila: FAO, 1979.2p.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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6.Imagem marcado/desmarcadoFRÉMOND, Y.; ZILLER, R.; NUCÉ de LAMOTHE, M. de. The coconut palm. Berne: International Potash Institute, 1966. 227 p.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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7.Imagem marcado/desmarcadoFREMOND, Y.; ZILLER, R.; NUCE de LAMOTHE, M. de. El cocotero. Barcelona: Blume, 1969. 236p.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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8.Imagem marcado/desmarcadoFREMOND, Y.; ZILLER, R.; NUCE de LAMOTHE, M. de. Le cocotier. Paris: G. P. Maisoneuve Larose, 1966. 267 p. (Techniques Agricoles et Productions Tropicales, 8). Obra rara.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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9.Imagem marcado/desmarcadoGASCON, J. P.; NUCE de LAMOTHE, M. de. Amelioration du cocotier; methode et suggestions pour une cooperation internationale. Oleagineux, v.31, n.11, p.479-481, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pesca e Aquicultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  12/12/2016
Data da última atualização:  12/12/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 2
Autoria:  MACIEL, E. S.; SONATI, J. G.; LIMA, L. K. F.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; GALVÃO, J. A.; OETTERER, M.
Afiliação:  E. S. MACIEL, CENTRO UNIVERSITÁRIO LUTERANO DE PALMAS-TO; J. G. SONATI, UNICAMP; LEANDRO KANAMARU FRANCO DE LIMA, CNPASA; L. K. SAVAY-DA-SILVA, UFMT; J. A. GALVÃO, ESALQ; M. OETTERER, ESALQ.
Título:  Similarities and distinctions of fish consumption in Brazil and Portugal measured through electronic survey.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  International Food Research Journal, v. 23, n. 1, p. 395-402, 2016.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Volunteers from Brazil and Portugal responded a questionnaire about their habits of fish consumption. In terms of amount of fish consumed monthly in Brazil, the intake was between 200 and 500 g, while the Portuguese (66.1%) reported a monthly consumption of more than 500g of fish. Salmon is the most commonly consumed species and was mentioned in both countries, but the hake is the favorite in Portugal. The preservation method adopted in both countries is freezing. In Brazil, the common fish cut was the filet and in Portugal, it was the fish flitch or ?clean fish?. The guarantee of origin proved to be an important factor for volunteers. Consumers also reported the importance of the identification of sustainable production of fish on the package. The eating habits of fish in both countries were related to consumers? perceptions and preferences of preparation, preservation and marketing conditions. The results show unsatisfaction of the Brazilian consumers about the diversity and quality of fish products available on the market.
Thesagro:  Consumidor; Consumo alimentar; Peixe; Pesquisa de mercado.
Thesaurus NAL:  Consumer preferences; Fish consumption; Marketing.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA441 - 1UPCAP - DDCNPASA_AP462016.046
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