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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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61.Imagem marcado/desmarcadoPROSDOCINI, F.; CERQUEIRA, G. C.; BINNECK, E.; SILVA, A. F.; REIS, A. F.; JUNQUEIRA, A. C. M.; SANTOS, A. C. F. dos; NHANI JÚNIOR, A.; WUST, C. I.; CAMARGO FILHO, F; KESSEDJAN, J. L.; PETRETSKI, J. H.; CAMARGO, L. P.; MATTOS, R. de G. M.; LIMA, R. P.; PEREIRA, R. M.; JARDIM, S.; SAMAPAIO, V. de S.; FOLGUERAS-FLATSHART, A. V. Bioinformática: manual do usuário: um guia básico e amplo sobre os diversos aspectos dessa nova ciência. Biotecnologia, Ciência & Desenvolvimento, Uberlândia, v. 5, n. 29, p. 12-25, 2002

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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62.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, D. D. de; QUEIROZ, A. P. de; PEREIRA, F. S.; DIANESE, E. de C.; FAJARDO, T. V. M.; NHANI JUNIOR, A.; LAU, D.; SILVA, L. A. da; RIBEIRO, B. M.; COELHO, A. S. G.; AGUIAR, R. W. de S.; MELLO, R. N. de; SILVA, F. N. da. Molecular characterization and sequence analysis of four Brazilian rice stripe necrosis virus isolates. Archives of Virology, v. 166, n. 6, p. 1763-1767, June 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Trigo; Embrapa Uva e Vinho.

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63.Imagem marcado/desmarcadoSANTI, A.; NHANI JUNIOR, A.; GUTERRES, C. W.; LAU, D.; SILVA, F. N. da; PEREIRA, F. S.; DALMAGO, G. A.; VALENTE, J. B.; STEMPKOWSKI, L. A.; RODRIGUES, O.; KUHNEM, P.; CASA, R. T.; ZOLDAN, S. M.; PRESTES, S. J. N.; FAJARDO, T. V. M. Trigo: risco identificado. Cultivar, v. 20, n. 238, p. 10-13, Mar. 2019.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Trigo; Embrapa Uva e Vinho.

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64.Imagem marcado/desmarcadoISLAM, M. T.; CROLL, D.; GLADIEUX, P.; SOANES, D. M.; PERSOONS, A.; BHATTACHARJEE, P.; HOSSAIN, S.; GUPTA, D. R.; RAHMAN, M.; MAHBOOB, G.; COOK, N.; SALAM, M. U.; SUROVY, M. Z.; SANCHO, V. B.; MACIEL, J. L. N.; NHANI JUNIOR, A.; CASTROAGUDÍN, V. L.; REGES, J. T. de A.; CERESINI, P. C.; RAVEL, S.; KELLNER, R.; FOURNIER, E.; THARREAU, D.; LEBRUN, M.-H.; MCDONALD, B. A.; STITT, T.; SWAN, D.; TALBOT, N. J.; SAUNDERS, D. G. O.; WIN, J.; KAMOUN, S. Emergence of wheat blast in Bangladesh was caused by a South American lineage of Magnaporthe oryzae. BMC Biology, London, v. 14, 2016. 11 p.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  26/11/2004
Data da última atualização:  08/03/2010
Autoria:  RIUL JR. A.; SOUSA, H. C. de; MALMEGRIM, R. R.; SANTOS JR. D. S. DOS; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FERNANDO, J. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C.
Título:  Wine classification by taste sensors made from ultra-thin films and using neural networks.
Ano de publicação:  2004
Fonte/Imprenta:  Sensors and Actuators . B, Chemical, Lausanne, v.98, p. 77-82, 2004.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This paper reports on a sensor array able to distinguish tastes and used to classify red wines. The array comprises sensing units made from Langmuir-Blodgett (LB) films of conducting polymers and lipids and layer-by-Iayer (LBL) films from chitosan deposited onto gold interdigitated electrodes. Using impedance spectroscopy as the principie of detection, we show that distinct clusters can be identified in principal component analysis (PCA) plots for six types ofred wine. Distinction can be made with regard to vintage, vineyard and brands of the red wine. Furthermore, if the data are treated with artificial neural networks (ANNs), this "artificial tongue" can identify wine samples stored under different conditions. This is illustrated by considering 900 wine samples, obtained with 30 measurements for each of the five bottles of the six wines, which could be recognised with 100% accuracy using thealgorithms Standard Backpropagation and Backpropagation momentum in the ANNs.
Palavras-Chave:  Polímeros condutores; Trabalho neural.
Thesagro:  Sabor; Vinho.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA8478 - 1UPCSP - --PROCI-04.000302004.00030
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