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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
15/10/2018 |
Data da última atualização: |
15/10/2018 |
Autoria: |
NAYLOR, E. L. |
Afiliação: |
Eric L. Naylor, Department of Geography, University of Aberdeen, Aberdeen, Great Britain. |
Título: |
EEC milk quotas. |
Ano de publicação: |
1987 |
Fonte/Imprenta: |
Agricultural Administration and Extension, v. 24, n. 3, p. 177-185, 1987. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/0269-7475(87)90102-4 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Quota restrictions on EEC milk output were introduced in response to the problem of surpluses and their budgetary consequences. The operation of the scheme has had wide-ranging effects on agricultural patterns and markets and on linked activities, but must also be seen in the context of world trade in dairy products. Potential difficulties exist in the fossilisation of the existing structure of milk production, and further cuts will be necessary to balance supply and effective demand. |
Palavras-Chave: |
European Economic Community. |
Thesaurus Nal: |
Dairy products; Rural economics; Social marketing. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
Marc: |
LEADER 01018naa a2200181 a 4500 001 2097345 005 2018-10-15 008 1987 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/0269-7475(87)90102-4$2DOI 100 1 $aNAYLOR, E. L. 245 $aEEC milk quotas. 260 $c1987 520 $aAbstract: Quota restrictions on EEC milk output were introduced in response to the problem of surpluses and their budgetary consequences. The operation of the scheme has had wide-ranging effects on agricultural patterns and markets and on linked activities, but must also be seen in the context of world trade in dairy products. Potential difficulties exist in the fossilisation of the existing structure of milk production, and further cuts will be necessary to balance supply and effective demand. 650 $aDairy products 650 $aRural economics 650 $aSocial marketing 653 $aEuropean Economic Community 773 $tAgricultural Administration and Extension$gv. 24, n. 3, p. 177-185, 1987.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
05/05/2008 |
Data da última atualização: |
05/05/2008 |
Autoria: |
VIEIRA, D. C.; BERNARDES-FILHO, R.; CAMPANA-FILHO, S. P.; ASSIS, O. B. G. |
Título: |
Atomic force microscopy characterization of protein-polymer layers formation by SA. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE POLÍMEROS - CBPol, 5., 1999, Águas de Lindóia. 5° Congresso Brasileiro de Polímeros. [São Carlos]: Associação Brasileira de Polímeros, [2000]. p. 374-375. ref. CBPol 083. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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