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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  20/10/1997
Data da última atualização:  21/01/2020
Autoria:  LIN, J. L.; DUNHAM, M. H.; NASCIMENTO, M. A.
Afiliação:  JUN-LIN LIN, Southern Methodist University; MARGARETH H. DUNHAM, Southern Methodist University; MARIO A. NASCIMENTO, CNPTIA.
Título:  A survey of distributed database checkpointing.
Ano de publicação:  1997
Fonte/Imprenta:  Distributed and Parallel Databases, v. 5, p. 289-319, 1997.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Checkpointing a database is a vital technique to reduce the recovery time in the presence of a failure. For distributed databases, checkpointing also provides an efficient way to perform global reconstruction. In this paper, we survey and classify previous approaches for checkpointing a distributed database. Since the need for global reconstruction is infrequent in most distributed databases, a less restrictive and less resource-consuming approach to checkpoint distributed databases in an integrated distributed database system is recommended over a transaction consistent checkpoint approach. For a federal or multidatabase systems, any type of global consistent checkpoint is difficult to achieve without violating local autonomy.
Palavras-Chave:  Checkpointing; Distributed databases.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPTIA5724 - 2UPCAP - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Ocidental.
Data corrente:  22/03/2004
Data da última atualização:  16/10/2014
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  MARINO, W.; MARSCHNER, P.; GÖLLNITZ, I.; SCHROTH, G.; EMMERICH, S.; GASPAROTTO, L.; LEHMANN, J.; UGUEN, K.; LIEBEREI, R.
Afiliação:  University of Hamburg; University of Dusseldorf; Embrapa Amazônia Ocidental; University of Bayreuth; Laboratoire d'Ecologie des Sols Tropicaux.
Título:  Bactris gasipaes H.B.K.: production factors in agro-ecosystems.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  In: GERMAN-BRAZILIAN WORKSHOP ON NEOTROPICAL ECOSYSTEMS. ACHIEVEMENTS AND PROSPECTS OF COOPERATIVE RESEARCH, 2000, Hamburg. Proceedings... Hamburg: SHIFT: MADAM: WAVES, 2002. p. 298.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  According with the studies realized the litter from peach palm (pupunha) contibutes with only 110 g/ha or 0,1% of total soil C to the C budget of the system. On the other hand it produces high quantities of root exudates. About 16.500 kg/ha C or 15% of total soil C respectively are released into the soil. Taking into account the C loss by microbial respiration and root respiration peach palm contributes with 10.700 kg/ha or 10% of total soil C respectively to the C budget of the system. Compared to C from root exudates the quantity of C from microbial biobass under peach palm is low. Only 45 kg/ha or 0,0004% of the total C originate from the microbial biomass.
Palavras-Chave:  Agrofloresta; Amazonas; Brasil; Manaus.
Thesagro:  Bactris Gasipaes; Biomassa; Conservação do Solo; Cultivo Multiplo; Dióxido de Carbono; Floresta Tropical Úmida; Pupunha.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/110080/1/298.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAA9407 - 1UMTRA - PPR577.5G375p
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