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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  15/08/2008
Data da última atualização:  16/06/2011
Autoria:  DAVISON, T. F.; NAIR, V.
Afiliação:  T. Fred Davison; Venugopal Nair.
Título:  Marek's disease an evolving problem
Ano de publicação:  2004
Fonte/Imprenta:  Boston : Elsevier, c2004.
Páginas:  xxii, 212 p., [9] p. of plates
Descrição Física:  ill. (some col.), col. map ;24 cm.
Série:  Biology of animal infections,
ISBN:  9780120883790
Idioma:  Inglês
Notas:  "Institute for Animal Health"--Cover.
Conteúdo:  Mareks disease is a form of cancer of poultry caused by an important herpesvirus (MDV). It continues to be a threat to poultry health and welfare and worldwide losses are estimated to be US$ 1 billion annually. This book provides a timely review of the problems of Marek's disease with descriptions of the complex viral life cycle, how MDV targets different types of white blood cells, and details of the virus structure, its genes and proteins. * The multiplicity of factors contributing to susceptibility is explored in detail * Vaccination - the problems arising from current vaccination strategies and how these can be improved and made sustainable in future * The lessons learned in the control of MD over the past 30 years, and how we can use MD as a model for other animal and human diseases is discussed.
Palavras-Chave:  Maladies; Marek's disease; PoultryDiseases.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.sciencedirect.com/science/book/9780120883790
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
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Biblioteca(s):  Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Pecuária Sul.
Data corrente:  01/10/2021
Data da última atualização:  01/10/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  SILVEIRA, M. C. T. da; SANTOS, F. C. dos; ALBUQUERQUE FILHO, M. R. de; ALMEIDA, R. G. de; ALVES, F. V.; VILELA, L.; BARBOSA, T. A.; PINTO, C. F.; FEIJO, G. L. D.; SIMEÃO, R. M.
Afiliação:  MARCIA CRISTINA T DA SILVEIRA, CPPSUL; FLAVIA CRISTINA DOS SANTOS, CNPMS; MANOEL RICARDO DE ALBUQUERQUE FILHO, CNPMS; ROBERTO GIOLO DE ALMEIDA, CNPGC; FABIANA VILLA ALVES, CNPGC; LOURIVAL VILELA, CPAC; TOMAZ ANDRADE BARBOSA, Trijunction Project; CAROLINE FERREIRA PINTO, Trijunction Project; GELSON LUIS DIAS FEIJO, CNPGC; ROSANGELA MARIA SIMEAO, CNPGC.
Título:  Beef production with low carbon emission in Tropical pastures: a case study for the validation of guidelines.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FORESTRY SYSTEMS, 2., 2021. Proceedings reference... Brasília, DF: Embrapa, 2021.
Páginas:  p. 128-133.
Idioma:  Inglês
Notas:  WCCLF. Evento online.
Conteúdo:  The Low Carbon Brazilian Beef (LCBB) concept brand seeks to value livestock systems that do not include the forest component but hold the potential to mitigate greenhouse gas (GHG) emissions, by adopting conservationist production criteria and concepts. At present, there is no commercial production system in Brazil with validated LCBB guidelines. In this scenario, the LCBB Technological Reference Unit proposed to examine beef cattle production in systems with well-managed pastures to validate the guidelines in a commercial environment. The initial results show that by implementing the LCBB guidelines, it is possible to ensure productivity and meat quality as well as increase the profitability of the producer without giving up the maintenance or increase in the soil carbon stock and the mitigation of GHG emission, in addition to the landsaving effect. This is another step towards productive efficiency that takes into account the quality of the product and its environmentally friendly production. Key words: Low Carbon Brazilian Beef; pasture management; soil carbon stock
Palavras-Chave:  Brazilian Beef; Low Carbon; Soil carbon stock.
Thesagro:  Carbono; Carne; Efeito Estufa; Estoque; Gás; Pastagem; Produção; Solo.
Thesaurus NAL:  Pasture management.
Categoria do assunto:  --
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/226585/1/Silveira-et-al-proceedings-wcclf2021.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/226599/1/Beef-production.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMS29614 - 1UPCAA - DD
CPPSUL14832 - 1UPCAA - DD
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