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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
04/11/1998 |
Data da última atualização: |
18/04/2010 |
Autoria: |
POTTER, N. N. |
Título: |
Food science. |
Edição: |
3.ed. |
Ano de publicação: |
1980 |
Fonte/Imprenta: |
Westport: Avi, 1980. |
Páginas: |
780p. |
Descrição Física: |
il. |
ISBN: |
0-87055-275-9 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Introduction: defining food science. Magnitude, division, and interdependent activities of the food industry. Constituents of foods: properties and siggnificance. Nutritive aspects of food constituents. Unit opetations of the food industry. Quality factors and how they are measured. Deteriorative factors and thier control. Heat preservation and processing. Cold preservation and processing. Food dehydration and consentration. Food irradiation and microwave heating Food fermentations. Milk and milk produts. Meat, poultry and eggs. Seaffods. Fats, oils, and thier products. Cereal grains. legumes, and oilseeds. Vegetables, fruits and juices. Beverages. Confectionery and chocolate products. Food packaging. Water and waste. Food additives, wholesmeness, and consumer protection. Improvig nutritional quality: nutrition labeling. World food needs. |
Palavras-Chave: |
Preservation. |
Thesagro: |
Indústria Alimentícia; Preservação de Alimento; Tecnologia de Alimento. |
Thesaurus Nal: |
food industry; food technology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 49.970 | |
4. | | BARROS, N. N. Conservação de forragens. In: ELOY, A. M. X.; ALVES, F. S. F.; PINHEIRO, R. R. (Ed.). Orientações técnicas para a produção de caprinos e ovinos em regiões tropicais. Sobral: Embrapa Caprinos, 2001. p. 21-28.Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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8. | | BARROS, N. N. Produção e processamento de peles caprinas e ovinas. In: CAVALCANTE, A. C. R.; WANDER, A A.; LEITE, E. R. (Ed.). Caprinos e ovinos de corte: o produtor pergunta, a Embrapa responde. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Sobral: Embrapa Caprinos, 2005. p. 212-218.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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13. | | BARROS, N. N. Manejo alimentar de ovinos no Semi-árido nordestino. In: SIMPÓSIO NORDESTINO SOBRE CAPRINOS E OVINOS DESLANADOS, 1., 1992, Taperoa, PB. Anais... Campina Grande: Associação Paraibana dos Criadores de Caprinos e Ovinos, 1992. p. 37-52.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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18. | | BUENO, N. Alguns aspectos sobre adubação da seringueira. In: SIMPÓSIO SOBRE A CULTURA DA SERINGUEIRA NO ESTADO DE SÃO PAULO, 1., 1986, Piracicaba. Trabalhos apresentados ... Campinas: FUNDAÇÃO CARGILL, 1986. p. 83-93.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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Registros recuperados : 49.970 | |
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