Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
19/07/1993 |
Data da última atualização: |
29/09/2004 |
Autoria: |
MUSTAKAS, G. C. |
Afiliação: |
Northern Utilization Research and Development Division, ARS-USAD, Peoria, Illinois. |
Título: |
Alternative processes for full-fat soy flours for use in developing countries. |
Ano de publicação: |
1969 |
Fonte/Imprenta: |
In: ALL INDIA WORKSHOP CONFERENCE ON PROCESSING, UTILISATION & MARKETING OF SOYBEAN, 1969, Pantnagar. Proceedings. Pantnagar : U.P. Agricultural University, 1969. |
Páginas: |
nao paginado |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Food; Processing; Protein; Soybean. |
Thesagro: |
Alimento; Farinha; Nutrição Humana; Processamento; Proteína; Soja. |
Thesaurus Nal: |
flour; human nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00788naa a2200265 a 4500 001 1453908 005 2004-09-29 008 1969 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMUSTAKAS, G. C. 245 $aAlternative processes for full-fat soy flours for use in developing countries. 260 $c1969 300 $anao paginado 650 $aflour 650 $ahuman nutrition 650 $aAlimento 650 $aFarinha 650 $aNutrição Humana 650 $aProcessamento 650 $aProteína 650 $aSoja 653 $aFood 653 $aProcessing 653 $aProtein 653 $aSoybean 773 $tIn: ALL INDIA WORKSHOP CONFERENCE ON PROCESSING, UTILISATION & MARKETING OF SOYBEAN, 1969, Pantnagar. Proceedings. Pantnagar : U.P. Agricultural University, 1969.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|