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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
02/12/1993 |
Data da última atualização: |
04/11/2022 |
Autoria: |
MUHLBAUER, W. |
Afiliação: |
Institute for Agricultural Engineering. |
Título: |
Food quality in drying |
Ano de publicação: |
0 |
Fonte/Imprenta: |
Garbenstrasse, Federal Replubic of Germany:Institute for Agricultural Engineering, s. d. |
Páginas: |
p.1. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Sun drying is still the most common method to preserve agricultural products in tropical and subtropical countries. Due to the lack of sufficient preservation methods farmers have to dry the crop in the field or to spread it out on paved grounds or mats. Exposing the crop to sun and wind without any protection results in high losses due to various influences such as rodents, birds, insects, rain, storm and micororganisms. Also the quality of the dried products is lowered significantly.Overdrying, contamination by dust as well as insect infestation are typical for natural sin dried products. Furthermore unsufficient drying or non-uniform drying can lead to additional losses during storage. |
Palavras-Chave: |
Produtos agricolas; Secagem solar. |
Thesagro: |
Alimentação; Fruta. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
20/09/2006 |
Data da última atualização: |
25/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CRUZ, J. C.; ALVARENGA, R. C.; PEREIRA FILHO, I. A. |
Afiliação: |
JOSE CARLOS CRUZ, CNPMS; RAMON COSTA ALVARENGA, CNPMS; ISRAEL ALEXANDRE PEREIRA FILHO, CNPMS. |
Título: |
Plantio direto x convencional. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMANA DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS, 1., 2006, Diamantina. Anais... [Diamantina]: UFVJM, 2006. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Sistema de Cultivo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/74597/1/Plantio-direto.pdf
|
Marc: |
LEADER 00459nam a2200145 a 4500 001 1476352 005 2018-05-25 008 2006 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCRUZ, J. C. 245 $aPlantio direto x convencional.$h[electronic resource] 260 $aIn: SEMANA DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS, 1., 2006, Diamantina. Anais... [Diamantina]: UFVJM$c2006 300 $c1 CD-ROM. 650 $aSistema de Cultivo 700 1 $aALVARENGA, R. C. 700 1 $aPEREIRA FILHO, I. A.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
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Registro |
Volume |
Status |
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