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Registros recuperados : 47 | |
25. | | PALOMIN0, E. C.; MORI, E. S.; ZIMBACK, L.; TAMBARUSSI, E. V.; MORAES, C. B. de. Genetic diversity of common bean genotypes of Carioca commercial group using RAPD markers. Crop Breeding and Applied Biotechnology, Viçosa, MG, v. 5, n. 1, p. 80-85, Mar. 2005. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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28. | | MELO, J. R. V.; SOUZA, J.; NAKAGAWA, J.; SILVA, L. A. M.; MORI, E. S. Perspectiva da produção de sementes de Piaçava (Attalea funifera, Mart.) em áreas litorâneas do Estado da Bahia. In: CONGRESSO E EXPOSIÇÃO INTERNACIONAL SOBRE FLORESTAS, 6., 2000, Porto Seguro. Resumos técnicos. Rio de Janeiro: Instituto Ambiental Biosfera, 2000. p.157-159. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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30. | | SILVA, J. M. da; AGUIAR, A. V. de; MORI, E. S.; MORAES, M. L. T. de. Variação genética e ganho esperado na seleção de progênies de Pinus caribaea var. caribaea em Selvíria, MS. Scientia Forestalis, Piracicaba, v. 39, n. 90, p. 241-252, jun. 2011. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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31. | | CAMARGO, M. L. P. de; MORI, E. S.; MELLO, E. J. de; ODA, S.; LIMA, G. P. Atividade enzimatica em plantulas de Eucalyptus grandis provenientes de sementes envelhecidas artificialmente e naturalmente. Ciencia Florestal, Santa Maria, v. 10, n. 2, p. 113-122, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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34. | | LEITE, S. M. M.; MORI, E. S.; VALLE, C. F. do; BONINE, C. A. V.; MARINO, C. L. RAPD analysis of genetic variability in a multiprovenance base population of Eucalyptus grandis hill ex maiden. Revista Arvore, Viçosa, v. 32, n. 6, p. 961-967, nov./dez. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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36. | | LEITE, S. M. M.; BONINE, C. A.; LOPES, C. R.; MORI, E. S.; VALLE, C. F. do; MARINO, C. L. Genetic variation within a base population of Eucalyptus grandis Hill ex Maiden using RAPD makers. In: IUFRO CONFERENCE ON SILVICULTURE AND IMPROVEMENT EUCALYPTS=CONFERÊNCIA IUFRO SOBRE SILVICULTURA E MELHORAMENTO DE EUCALIPTOS, 1997, Salvador. Proceedings...=Anais... Colombo: EMBRAPA-CNPF, 1997. v. 2, p. 71-74. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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37. | | GOUVÊA, C. F.; MORI, E. S.; BRASIL, M. A. M.; VALLE, C. F. do; BONINE, C. A. V. Seleção fenotípica por padrão de proporção de casca rugosa, persistente em árvores de Eucalyptus urophylla S. T. Blake, visando formação de população base de melhoramento genético: qualidade da madeira. In: IUFRO CONFERENCE ON SILVICULTURE AND IMPROVEMENT EUCALYPTS=CONFERÊNCIA IUFRO SOBRE SILVICULTURA E MELHORAMENTO DE EUCALIPTOS, 1997, Salvador. Proceedings...=Anais... Colombo: EMBRAPA-CNPF, 1997. v. 1, p. 355-360. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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38. | | MORI, N. T.; MORI, E. S.; TAMBARUSSI, E. V.; MORAES, M. L. T. de; SEBBENN, A. M. Sistema de cruzamento em populações de Handroanthus heptaphyllus (Vell.) Mattos e suas implicações para a coleta de sementes para fins de conservação e melhoramento genético. Scientia Forestalis, Piracicaba, v. 43, n. 107, p. 675-681, set. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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39. | | CAMARGO, M. L. P. de; MORAES. C. B. de; MORI, E. S.; GUERRINI, E. A.; MELLO, E. J. de; ODA, S. Considerações sobre eficiência nutricional em Eucalyptus. Científica, Jaboticabal, v. 32, n. 2, p. 191-196, 2004. Nota científica. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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40. | | MORAES, C. B. de; BRIZOLLA, T. F.; TEIXEIRA, L. G.; ZIMBACK, L.; TAMBARUSSI, E. V.; CHAVES, R.; MORAES, M. L. T. de; MORI, E. S. Estimativas dos parâmetros genéticos para seleção de árvores de Eucalyptus. Scientia Forestalis, Piracicaba, v. 42, n. 104, p. 623-629, dez. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 47 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
13/04/2011 |
Data da última atualização: |
13/04/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GEROMEL, C.; FERREIRA, L. P.; CAVALARI, A. A.; PEREIRA, L. F. P.; VIEIRA, L. G. E.; LEROY, T.; MAZZAFERA, P.; MARRACCINI, P. |
Afiliação: |
UNICAMP; IAPAR; UNICAMP; LUIZ FILIPE PROTASIO PEREIRA, SAPC; IAPAR; CIRAD; UNICAMP; IAPAR/CIRAD. |
Título: |
Sugar metabolism during coffee fruit development. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 20., 2004, Bangalore, India. Anais... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2005. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this study, we investigated more particularly the sucrose synthase (Susy: EC2.4.1.13) at the biochemical and molecular levels during the development of coffee fruits. In addition, feeding experiments with 14C-sucrose and incubation of fruits with 14CO2 were carried out. Our results suggest that Susy is the main enzyme responsible for sucrose metabolism in coffee fruits. In the pulp and endosperm of fruits at the last stage of maturation, a peak of Susy activity was observed and correlates with an increase of sucrose. At the molecular level, we cloned two cDNAs encoding different Susy isoforms. We also showed that both Susy-encoding genes were expressed in coffee fruits, with differences regarding their spatial and temporal expression. The 14C-experiments showed that sugars are not only transported from the leaves to the fruits, but also there is an intense communication among the tissues composing the fruits. |
Palavras-Chave: |
Sugar. |
Thesaurus NAL: |
Sucrose synthase. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/32661/1/Sugar-Metabolism.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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