|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
02/04/2012 |
Data da última atualização: |
05/04/2012 |
Autoria: |
HILL, S. E.; LEDWARD, D. A.; MITCHELL, J. R. (ed.). |
Título: |
Functional properties of food macromolecules. |
Título original: |
2. ed. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Gaitherburg: Aspen, 1998. |
Páginas: |
348 p. |
ISBN: |
0-7514-0421-7 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Dilute solution viscometry of food biopolymers; Water and food macromolecules; Gelation of globular proteins; Gelation of polysaccharides; Structural properties of high solids biopolymer systems; Functional properties of protein-polysaccharide mixtures; High pressure effects on biopolymers; Emulsions and foams; |
Palavras-Chave: |
Macromoleculas alimentares - Propriedades funcionais; Tecnologia de alimentos. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00830nam a2200193 a 4500 001 1921338 005 2012-04-05 008 1998 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-7514-0421-7 100 1 $aHILL, S. E. 240 $a2. ed. 245 $aFunctional properties of food macromolecules. 260 $aGaitherburg: Aspen$c1998 300 $a348 p. 520 $aDilute solution viscometry of food biopolymers; Water and food macromolecules; Gelation of globular proteins; Gelation of polysaccharides; Structural properties of high solids biopolymer systems; Functional properties of protein-polysaccharide mixtures; High pressure effects on biopolymers; Emulsions and foams; 653 $aMacromoleculas alimentares - Propriedades funcionais 653 $aTecnologia de alimentos 700 1 $aLEDWARD, D. A. 700 1 $aMITCHELL, J. R.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 7 | |
Registros recuperados : 7 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|