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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMOURA, M. A. de; LOPES, L. C.; CARDOSO, A. A.; MIRANDA, L. C. G. de. Efeito da embalagem e do armazenamento no amadurecimento do caqui. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 32, n. 11, p. 1105-09, nov. 1997. Título em inglês: File wrapping and storage effect at zero degree during the persimmon fruit cv. Taubaté ripening.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. H. S.; CASALI, V. W. D.; CONDE, A. R.; MIRANDA, L. C. G. de. Qualidade de alface cultivada com composto organico. Horticultura Brasileira, v.12, n.1, p.29-32, maio 1994.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. H. S.; CASALI, V. W. D.; CONDI, A. R.; MIRANDA, L. C. G. de. Qualidade de alface cultivada com composto organico. Horticultura Brasileira, Brasilia, v.12, n.1, p.29-32, maio 1994.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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4.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, T. T. de; NAGEM, T. J.; SILVA, M. C. da; MIRANDA, L. C. G. de; TEIXEIRA, M. A. Ação antioxidante de flavonoides modificados. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 34, n. 5, p. 879-83, maio 1999 Notas Cientificas. Título em inglês: Antioxidant action of the flavonoids derivatives.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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5.Imagem marcado/desmarcadoALBUQUERQUE, T. T. de O. e; MIRANDA, L. C. G. de; JOSE, S.; TELES, F. F. F.; QUIRINO, J. das G. Composicao centesimal da raiz de 10 variedades de mandioca (Manihot esculenta Crantz) cultivadas em Minas Gerais Revista Brasileira de Mandioca, v.12, n.1/2, p.7-12, 1993

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  18/02/2021
Data da última atualização:  18/02/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  SOUZA, C. A. A. de; SILVA, T. G. F. da; SOUZA, L. S. B. de; MOURA, M. S. B. de; SILVA, P. P.; MARIN, F. R.
Afiliação:  Carlos Andre Alves de Souza; Thieres George Freire da Silva; Luciana Sandra Bastos de Souza; MAGNA SOELMA BESERRA DE MOURA, CPATSA; Paulo Pedro Silva; Fábio Ricardo Marin.
Título:  Straw management effects on sugarcane growth, nutrient cycling and water use in the Brazilian semiarid region.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Bragantia, v. 79, n. 4, p. 400-411, 2020.
DOI:  http://dx.doi.org/10.1590/1678-4499.20200227
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  It was evaluated how straw management modifies the development, growth, nutrient cycling and crop water productivity of sugarcane in the semiarid region of Brazil. The experiment was carried out using two plots with 5 ha each, being one without straw on the soil surface and one with 27.2 Mg·ha−1 covering the soil. Sugarcane growth and development and straw decomposition coefficient were evaluated, whereas the industrial yield, juice quality, dry matter partitioning, and crop water productivity were determined at harvesting. The straw decomposition coefficient was 0.0049 Mg·ha−1·day−1, and the remaining dry mass was equal to 24%. The straw affected the sugarcane growth and development until the first 100 days. The individual internode volume can be adopted as an indicator of the effect of straw on sugarcane growth because the internode volumes up to the sixth position in the with-straw treatment crop were lower than in the no-straw treatment, which was not observed in other variables of the stalks. Keeping straw on the soil surface reduced the crop lodging. Yield and juice quality were not affected, but crop water productivity was increased by keeping sugarcane straw in the field.
Palavras-Chave:  Manta de lixo; Palha no crescimento; Semiárido.
Thesagro:  Adubação; Cana de Açúcar; Decomposição; Evapotranspiração; Solo.
Thesaurus NAL:  Evapotranspiration; Sugarcane.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/221225/1/Straw-management-effects-on-sugarcane-growth-2020.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA59409 - 1UPCAP - DD
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