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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sul.
Data corrente:  02/09/2011
Data da última atualização:  10/02/2012
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  SUÑÉ, R. W.; MÜLLER, M.; DALTRO, D. dos S.; MIELKE, L.; ANDREATTA, T.; HAR, L. A.
Afiliação:  RENATA WOLF SUÑÉ MARTINS DA SILVA, CPPSUL; MYLENE MÜLLER, Universidade Federal do Pampa, Dom Pedrito, RS.; DARLENE DOS SANTOS DALTRO, Universidade Federal do Pampa, Dom Pedrito, RS.; LAÍS MIELKE, Universidade Federal do Pampa, Dom Pedrito, RS.; TANICE ANDREATTA, Universidade Federal do Pampa, Dom Pedrito, RS.; LAÍSE ASCONAVIETA HAR, Universidade Federal do Pampa, Dom Pedrito, RS.
Título:  Comportamento ingestivo diurno de vacas Jersey suplementadas com dois níveis de concentrado em pastagem de aveia e azevém.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 48., 2011, Belém, PA. O desenvolvimento da produção animal e a responsabilidade frente a novos desafios: anais. Belém, PA: SBZ, 2011.
Descrição Física:  1 CD-ROM.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Comportamento alimentar; Etologia; Ócio.
Thesagro:  Gado Jersey; Hábito alimentar; Ruminação.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPPSUL12198 - 1UPCAA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  05/10/2021
Data da última atualização:  05/10/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  BAZZI, C. L.; MARTINS, M. R.; CORDEIRO, B. E.; GEBLER, L.; SOUZA, E. G. de; SCHENATTO, K.; PAULA FILHO, P. L. de; SOBJAK, R.
Afiliação:  CLAUDIO LEONES BAZZI, Claudio Leones Bazzi bazzi@utfpr.edu.br 1 Computer Science Department, Federal University of Technology of Paraná (UTFPR), Medianeira, Paraná, Brazil; MICHEL ROSIN MARTINS, Computer Science Department, Federal University of Technology of Paraná (UTFPR), Medianeira, Paraná, Brazil; BRUNO EDUARDO CORDEIRO, Computer Science Department, Federal University of Technology of Paraná (UTFPR), Medianeira, Paraná, Brazil; LUCIANO GEBLER, CNPUV; EDUARDO GODOY DE SOUZA, PGEAGRI, Technological and Exact Sciences Center, Western Paraná State University (UNIOESTE), Cascavel, Paraná, Brazil; KELYN SCHENATTO, Computer Science Department, Federal University of Technology of Paraná (UTFPR), Medianeira, Paraná, Brazil; PEDRO LUIZ DE PAULA FILHO, Computer Science Department, Federal University of Technology of Paraná (UTFPR), Medianeira, Paraná, Brazil; RICARDO SOBJAK, Computer Science Department, Federal University of Technology of Paraná (UTFPR), Medianeira, Paraná, Brazil.
Título:  Yield map generation of perennial crops for fresh consumption.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Precision Agriculture, online, set. 2021.
DOI:  10.1007/s11119-021-09855-2
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Yield mapping technologies can help to increase the quantity and quality of agricultural production. Current systems only focus on the quantifcation of the harvest, but the quality has equal or greater importance in some perennial crops and impacts directly on the financial proftability. Therefore, a system was developed to quantify and relate the quality obtained in the classifcation line with the plants of the orchard and for decision-making. The system is comprised of hardware, which obtains the location of the harvester bag during harvesting and unloading at the unloading site, and software that processes the collected data. The cloud of real-time data contributed from the diferent collectors (bins) allows the construction of yield maps, considering the multi-stage harvesting system. Further, the system enables the creation of a detailed map of the plants and fruits harvested. As the harvest focuses on quality, it takes place in stages, depending on the ripening of the fruits. In addition to the yield maps, the system allows identifcation of the efciency of each worker undertaking the harvest by the number of performed discharges and by the time spent. The system was developed in partnership with the Federal Technological University of Paraná and Embrapa Uva & Vinho and was tested in apple orchards in southern Brazil. Although the system was evaluated with only data from apple cultivation, monitoring the quality and quantifying other orchard fruits can positively impact ... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  AgDataBox; Manual harvest; Perennial; Yield maps.
Thesaurus NAL:  Apples.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/226675/1/Bazzi2021.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV18718 - 1UPCAP - DD
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