|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Leite. Para informações adicionais entre em contato com cnpgl.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
23/01/2020 |
Data da última atualização: |
27/06/2023 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MENDONÇA, J. F. M. de; SÁ, J. F. O. de; BORGES, M. de F.; MARTINS, M. F. |
Afiliação: |
Juliana França Monteiro de Mendonça, EPAMIG; Jaqueline Flaviana Oliveira de Sá, EPAMIG; Maria de Fatima Borges; MARTA FONSECA MARTINS, CNPGL. |
Título: |
Detecção de patógenos por PCR em tempo real. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: COSTA, R. G. B.; MARTINS, M. F.; MENDONÇA, J. F. M. DE; BORGES, M. DE F. (ed.). Controle de qualidade em queijo minas padrão: métodos físico-químicos, microbiológicos e moleculares. Brasília, DF: Embrapa, 2019. |
Páginas: |
p. 71-82. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Extração de DNA; Técnicas moleculares. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00702naa a2200181 a 4500 001 2119261 005 2023-06-27 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMENDONÇA, J. F. M. de 245 $aDetecção de patógenos por PCR em tempo real.$h[electronic resource] 260 $c2019 300 $ap. 71-82. 653 $aExtração de DNA 653 $aTécnicas moleculares 700 1 $aSÁ, J. F. O. de 700 1 $aBORGES, M. de F. 700 1 $aMARTINS, M. F. 773 $tIn: COSTA, R. G. B.; MARTINS, M. F.; MENDONÇA, J. F. M. DE; BORGES, M. DE F. (ed.). Controle de qualidade em queijo minas padrão: métodos físico-químicos, microbiológicos e moleculares. Brasília, DF: Embrapa, 2019.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agricultura Digital. Para informações adicionais entre em contato com cnptia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
13/09/2005 |
Data da última atualização: |
17/01/2020 |
Autoria: |
PINTO, H. S.; ZULLO JUNIOR, J.; ASSAD, E. D.; ÁVILA, A. M. H. de. |
Afiliação: |
HILTON SILVEIRA PINTO, Cepagri/Unicamp; JURANDIR ZULLO JUNIOR, Cepagri/Unicamp; EDUARDO DELGADO ASSAD, CNPTIA; ANA MARIA H. DE ÁVILA, Cepagri/Unicamp. |
Título: |
Global warming and future brazilian agriculture scenários. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF BIOMETEOROLOGY, 17., 2005, Garmisch, Partenkirchen. Germany: Deutscher Wetterdienst, 2005. p. 223-226. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This paper analyses the impacts of climate changes in the Brazilian commodities production at the end of the XXI century considering the present agriculture risk zoning as a basis for comparison. Suitable areas for grain and Arabic coffee production used as examples will decrease and migrate to other regions if the temperature goes up. Suitability for grain production will decrease faster in regions with sandy soils than in regions with clay or medium soils as the temperature increases. The increase of 5.8C will decrease the suitability for grain production drastically in spite of soil texture. Soybean production can be reduced in more than 70% and the main slates in the country where the coffee is the basis of economy will have production close to zero. |
Thesagro: |
Agricultura; Clima; Mudança climática; Zoneamento agrícola. |
Thesaurus NAL: |
Agricultural zoning; Agriculture; Climate change. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01502nam a2200229 a 4500 001 1009050 005 2020-01-17 008 2005 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPINTO, H. S. 245 $aGlobal warming and future brazilian agriculture scenários.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONGRESS OF BIOMETEOROLOGY, 17., 2005, Garmisch, Partenkirchen. Germany: Deutscher Wetterdienst, 2005. p. 223-226.$c2005 520 $aThis paper analyses the impacts of climate changes in the Brazilian commodities production at the end of the XXI century considering the present agriculture risk zoning as a basis for comparison. Suitable areas for grain and Arabic coffee production used as examples will decrease and migrate to other regions if the temperature goes up. Suitability for grain production will decrease faster in regions with sandy soils than in regions with clay or medium soils as the temperature increases. The increase of 5.8C will decrease the suitability for grain production drastically in spite of soil texture. Soybean production can be reduced in more than 70% and the main slates in the country where the coffee is the basis of economy will have production close to zero. 650 $aAgricultural zoning 650 $aAgriculture 650 $aClimate change 650 $aAgricultura 650 $aClima 650 $aMudança climática 650 $aZoneamento agrícola 700 1 $aZULLO JUNIOR, J. 700 1 $aASSAD, E. D. 700 1 $aÁVILA, A. M. H. de
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|