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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  21/08/2015
Data da última atualização:  07/04/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  GONDIM, R. da S.; CARNEIRO, L. F.; MENDES, R. C.; SILVA, M. A.; MROJINSKI, F.; PACHECO, J. S.; PEREIRA, H. S.; RODRIGUES, F.
Afiliação:  RENATA DA SILVA GONDIM, graduanda UEG; LUIZ FELIPE CARNEIRO, graduando UEG; RAFAEL CORREIA MENDES, graduando UEG; MARIANA AGUIAR SILVA, graduanda UEG; FRANCIELI MROJINSKI, graduanda UEG; JESSICA SCHRODER PACHECO, graduanda UEG; HELTON SANTOS PEREIRA, CNPAF; FABRÍCIO RODRIGUES, UEG, Ipameri-GO.
Título:  Comparação entre o estresse causado no estádio R6 em feijão comum com relação a nitrogênio, fósforo e potássio.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 8., 2015, Goiânia. O melhoramento de plantas, o futuro da agricultura e a soberania nacional: anais. Goiânia: UFG: SBMP, 2015.
Idioma:  Português
Conteúdo:  O objetivo do trabalho foi medir a correlação genética entre variáveis sob estresse total com relação ao nitrogênio (N), fósforo (P) e potássio (K), no estádio fenológico R6, com o intuito de medir a similaridade entre as mesmas
Thesagro:  Feijão; Fósforo; Melhoramento genético vegetal; Nitrogênio; Phaseolus vulgaris; Potássio.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/128377/1/CBMP-281.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAF33550 - 1UPCRA - DD20152015
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Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  19/10/2021
Data da última atualização:  10/06/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  SOUSA, L. P. O.; FUKUSHIMA, K. L.; SCAGION, V. P.; FACURE, M. H. M.; CORREA, D. S.; OLIVEIRA, J. E.; FERREIRA, D. D.
Afiliação:  DANIEL SOUZA CORREA, CNPDIA.
Título:  A principal curves-based method for electronic tongue data analysis.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  IEEE Sensors Journal, v. 21, n. 4, 2021.
ISSN:  1558-1748
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Electronic tongues are a type of sensor inspired in the biological recognition system, where sensorial and instrumental techniques are used to determine flavors or substances present in the samples analyzed. The sensor arrays used in electronic tongues are generally non-specific and are designed to provide global information about the solution’s response. As a consequence,it usually becomes necessaryto use data processing techniques that are capable of providing specific information from the samples under investigation. In this context, here we employed a Principal Curves based method to evaluate the experimental data obtained from an impedimetric electronic tongue used to evaluated distinct flavors enhancers of similar compostions. For the classification of concentrations, the best results were in the range of 88.02 to 91.15%, using electrode architectures E1 (Poly allylamine hydrochloride (PAH), reduced graphene oxide (rGO), polyaniline (PANI) and copper tetrasulfonated phthalocyanine (CuTsPc)) and E6 (PAH and CuTsPc). In the classification of substances, again the E1 architecture was highlighted, with 90.15% accuracy. These results shown that principal curves may be a promising technique for electronic tongues data analysis
Palavras-Chave:  Pattern recognition; Principal curves.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA17879 - 1UPCAP - DDPROCI.21/1272021/130
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