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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
09/02/2010 |
Data da última atualização: |
04/02/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
MORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. |
Afiliação: |
CELSO LUIZ MORETTI, CNPH; LEONORA MANSUR MATTOS, CNPH; ADONAI GIMENEZ CALBO, CNPDIA; S. A. SARGENT, UNIVERSITY OF FLORIDA. |
Título: |
Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruti and vegetable crops: a review. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, Barking, v. 43, p. 1824-1832, 2010. |
DOI: |
10.1016/j.foodres.2009.10.013. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Impacto. |
Thesagro: |
Clima; Fruta; Hortaliça; Pós-Colheita; Qualidade; Temperatura. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
05/12/2016 |
Data da última atualização: |
05/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CRISPIM, S. M. A.; SANTOS, S. A.; FERNANDES, A. H. B. M.; FERNANDES, F. A.; SORIANO, B. M. A.; OLIVEIRA, L. O. F. de; DOMINGOS BRANCO, O. |
Afiliação: |
SANDRA MARA ARAUJO CRISPIM, CPAP; SANDRA APARECIDA SANTOS, CPAP; ANA HELENA B MAROZZI FERNANDES, CPAP; FERNANDO ANTONIO FERNANDES, CPAP; BALBINA MARIA ARAUJO SORIANO, CPAP; LUIZ ORCIRIO FIALHO DE OLIVEIRA, CPAP; OSLAIN DOMINGOS BRANCO, CPAP. |
Título: |
Aboveground biomass availability in native and cultivated pastures in the Pantanal Nhecolandia, Brazil. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2016. |
Páginas: |
p. 496-497. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
(Embrapa Gado de Corte. Documentos, 216). Coordenador Roberto Giolo de Almeida. II SIGEE. Disponível em: . Acesso em: 01 dez. 2016. |
Conteúdo: |
This study aimed to monitor the variation of forage mass availability of Pantanal areas with native and mixed pasture, grazing place for cattle. It is part of PECUS Network - Greenhouse gases (GHG) dynamics in livestock production systems from Brazil. |
Palavras-Chave: |
Biomassa aérea. |
Thesagro: |
Biomassa. |
Thesaurus NAL: |
Aboveground biomass. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/151204/1/crispim-biomass.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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