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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
16/12/1997 |
Data da última atualização: |
11/12/2007 |
Autoria: |
MARQUES, P. V. |
Título: |
A study of food price relationships at the wholesale-retal leval. |
Ano de publicação: |
1982 |
Fonte/Imprenta: |
Kentucky: University of Kentucky, 1982. |
Páginas: |
128p. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Tese Doutorado. |
Conteúdo: |
The main purpose of this study is to investigate the role of economic theory in the retail pricing process. Specifically, the objetives of this research are: 1) to establish a conceptual framework linking retail prices to wholesale prices; 2) to identify parametrs which can be considered important factors in retail pricin decisions; 3) to estimate parameters relating price variations at the retail level to price variations at the wholesale level. The following hypotheses are tested: 1) whether retail price changes are spread out over time; 2) wether particular price decisions are made taking into account the effects of those decisions on the overall level of the setore's sales ( systematic pricing behavior); 3) whether changes in prices at the wholesale level are equally passed on to retail consumers; 4) whether retail pricing decisions are made taking into account the competition's prices. After applying the economic principle of profit maximization subject to restrictions, the final model includes the retail price of any individual good as the dependent variable. The explanatory variables are... |
Palavras-Chave: |
Atacado; Market; Policy; Varejo. |
Thesagro: |
Mercado; Política; Preço. |
Thesaurus Nal: |
prices. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Rondônia. |
Data corrente: |
30/10/2020 |
Data da última atualização: |
10/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
DIAS, J. A.; BELOTI, V.; OLIVEIRA, A. M. de. |
Afiliação: |
JULIANA ALVES DIAS, CPAF-RO; Vanerli Beloti, Universidade Estadual de Londrina; Audenice Miranda de Oliveira, Professora de Ciências e Biologia do governo do estado de Rondônia. |
Título: |
Ordenha e boas práticas de produção. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: SALMAN, A. K. D.; PFEIFER, L. F. M. (Ed.). Pecuária leiteira na Amazônia. Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
Cap. 6, p. 105-130. |
ISBN: |
978-65-86056-57-0 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Considerando a importância da adoção de práticas adequadas para minimizar a contaminação do leite cru e garantir a qualidade da matéria-prima e seus derivados, este capítulo irá abordar os principais aspectos da ordenha e das boas práticas de produção. |
Palavras-Chave: |
Good production practices. |
Thesagro: |
Gado Leiteiro; Ordenha; Pratica Cultural; Produção Leiteira; Qualidade; Transferência de Tecnologia. |
Thesaurus NAL: |
Amazonia; Dairy cattle; Milk production; Milk quality; Milking; Technology transfer. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/217359/1/cpafro-18460.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Rondônia (CPAF-RO) |
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