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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Florestas; Embrapa Pantanal; Embrapa Solos; Embrapa Territorial. |
Data corrente: |
25/10/2019 |
Data da última atualização: |
17/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
BENTES, M. P. de M.; OLIVEIRA, Y. M. M. de; MARQUES, D. K. S.; SILVA, J. C. B.; ANDRADE, A. G. de; VILELA, G. F. |
Afiliação: |
MICHELLINY PINHEIRO DE MATOS BENTES, CPATU; YEDA MARIA MALHEIROS DE OLIVEIRA, CNPF; DEBORA KARLA SILVESTRE MARQUES, CPAP; JULIANA CORREA BORGES SILVA, CPAP; ALUISIO GRANATO DE ANDRADE, CNPS; GISELE FREITAS VILELA, CNPM. |
Título: |
Future challenges. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: VILELA, G. F.; BENTES, M. P. de M.; OLIVEIRA, Y. M. M. de; MARQUES, D. K. S.; SILVA, J. C. B. (Ed.). Life on land: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2019. |
Páginas: |
p. 115-120. |
Série: |
(Sustainable development goal, 15). |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
E-book. |
Conteúdo: |
The aspects mentioned in this chapter serve as landmarks for Embrapa to continue improving its processes and management tools, aiming to offer excelling support to both public and private sectors of society. In this process, Embrapa must focus on meeting the needs of society by establishing public policies for landscape and habitat conservation, which involve a permanent follow-up on the impacts and suitable practices for protecting biodiversity species in the varied biomes in Brazil. |
Thesagro: |
Biodiversidade; Ecologia; Ecossistema. |
Thesaurus Nal: |
Biodiversity; Ecology; Ecosystem services. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/204139/1/Future-challenges-2019.pdf
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Marc: |
LEADER 01378naa a2200289 a 4500 001 2113807 005 2019-12-17 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBENTES, M. P. de M. 245 $aFuture challenges.$h[electronic resource] 260 $c2019 300 $ap. 115-120. 490 $a(Sustainable development goal, 15). 500 $aE-book. 520 $aThe aspects mentioned in this chapter serve as landmarks for Embrapa to continue improving its processes and management tools, aiming to offer excelling support to both public and private sectors of society. In this process, Embrapa must focus on meeting the needs of society by establishing public policies for landscape and habitat conservation, which involve a permanent follow-up on the impacts and suitable practices for protecting biodiversity species in the varied biomes in Brazil. 650 $aBiodiversity 650 $aEcology 650 $aEcosystem services 650 $aBiodiversidade 650 $aEcologia 650 $aEcossistema 700 1 $aOLIVEIRA, Y. M. M. de 700 1 $aMARQUES, D. K. S. 700 1 $aSILVA, J. C. B. 700 1 $aANDRADE, A. G. de 700 1 $aVILELA, G. F. 773 $tIn: VILELA, G. F.; BENTES, M. P. de M.; OLIVEIRA, Y. M. M. de; MARQUES, D. K. S.; SILVA, J. C. B. (Ed.). Life on land: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2019.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 183 | |
46. | | FREITAS, S. T. de; AMARANTE, C. V. T.; MITCHAM, E. J. Mechanisms regulating bitter pit development in Greensleeves apples with suppression of ethylene biosynthesis. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PROCESSAMENTO MÍNIMO E PÓS COLHEITA DE FRUTAS, FLORES E HORTALIÇAS, 1.; SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA, FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 5.; ENCONTRO NACIONAL SOBRE PROCESSAMENTO MÍNIMO DE FRUTAS E HORTALIÇAS, 8., 2015, Aracaju. Avanço na conservação e qualidade de frutas, flores e hortaliças: anais. Aracaju: Universidade Federal de Sergipe: Embrapa, 2015. 1 CD-ROMTipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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53. | | MOREIRA, R.; VIEIRA, D.; BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, S. T. de; SILVA, F.; SASSI, K. Perfil sensorial do consumidor de uva-passa na região de João Pessoa - PB. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DE GASTRONOMIA E CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 2., 2016, Fortaleza. Gastronomia: da tradição à inovação - anais. Fortaleza: UFC, 2016. p. 481-482.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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55. | | BISOGNIN, D. A.; PEREIRA, A. da S.; FREITAS, S. T. de. Potato tuber. In: FREITAS, S. T.; PAREEK, S. (Ed.). Postharvest physiological disorders in fruits and vegetables. Boca Raton: CRC Press, 2019. cap. 31, p. 691-704. (Innovations in Postharvest Technology Series).Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 183 | |
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