Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
23/08/2002 |
Data da última atualização: |
13/01/2014 |
Autoria: |
ZAPATA, J. F. F.; ALMEIDA, M. M. M.; MARTINS, C. B.; MAIA, G. A. |
Título: |
Effect of dietary calcium phosphate supplements on centesimal composition and selected minerals in goat meat. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, 32, n.1, p.25-29, 1998. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The purpose of this work was to assess the contents of moisture, fat, protein, ashes the mineral composition of meat from goats reared under the semi-arid conditions of Northeast Brazil and supplemented with calcium phosphate. |
Palavras-Chave: |
Animal fats; Composicao centesimal; Fat; Goat; Moisture. |
Thesagro: |
Caprino; Carne; Gordura; Mineral; Umidade. |
Thesaurus Nal: |
Chemical composition; Food composition; Goat meat; meat; minerals. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |