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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
29/05/2020 |
Data da última atualização: |
10/06/2020 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
DIAS FILHO, M. B.; LOPES, M. J. dos S. |
Afiliação: |
MOACYR BERNARDINO DIAS FILHO, CPATU; Monyck Jeane dos Santos Lopes, MPEG. |
Título: |
Challenges to cattle ranching in the Brazilian Amazon. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Belém, PA: Embrapa Amazônia Oriental, 2020. |
Páginas: |
28 p. |
Série: |
(Embrapa Amazônia Oriental. Documentos, 453). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The purpose of this paper is to summarize the challenges and evolution of cattle ranching in the Brazilian Amazon, including their historical beginning. Emphasis is placed on the role of Embrapa in generating improved pasture technology and fostering its adoption by ranchers. |
Thesagro: |
Desenvolvimento Sustentável; Gado; Historia; Pastagem; Pecuária. |
Thesaurus Nal: |
Cattle; Environmental sustainability; Livestock; Pasture management. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/213446/1/Doc453.pdf
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Marc: |
LEADER 00996nam a2200253 a 4500 001 2122768 005 2020-06-10 008 2020 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aDIAS FILHO, M. B. 245 $aChallenges to cattle ranching in the Brazilian Amazon.$h[electronic resource] 260 $aBelém, PA: Embrapa Amazônia Oriental$c2020 300 $a28 p. 490 $a(Embrapa Amazônia Oriental. Documentos, 453). 520 $aThe purpose of this paper is to summarize the challenges and evolution of cattle ranching in the Brazilian Amazon, including their historical beginning. Emphasis is placed on the role of Embrapa in generating improved pasture technology and fostering its adoption by ranchers. 650 $aCattle 650 $aEnvironmental sustainability 650 $aLivestock 650 $aPasture management 650 $aDesenvolvimento Sustentável 650 $aGado 650 $aHistoria 650 $aPastagem 650 $aPecuária 700 1 $aLOPES, M. J. dos S.
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Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4 | |
2. | | LAUREANTI, E. J. G.; PAIVA, T. S.; TASSO, I. de S.; DALLABONA, I. D.; HELM, C. V.; JORGE, L. M. de M.; JORGE, R. M. M. Development of active cassava starch films reinforced with waste from industrial wine production and enriched with pink pepper extract. Journal of Applied Polymer Science, v. 138, e50922, 2021. 16 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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3. | | SANTANA NETO, D. C. de; PAIVA, T. S.; SANTOS, R. W. S. dos; HELM, C. V.; SILVA, F. A. P. da; JORGE, L. M. de M.; JORGE, R. M. M. Potential of Pinhão husk (Araucaria angustifolia) as a structural reinforcement agent in the properties of edible films of Pinhão flour and gelatin. Journal of Applied Polymer Science, v. 141, n. 15, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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4. | | DALLABONA, I. D.; LIMA, G. G. de; CESTARO, B. I.; TIASSO, I. de S.; PAIVA, T. S.; LAUREANTI, E. J. G.; JORGE, L. M. de M.; SILVA, B. J. G. da; HELM, C. V.; MATHIAS, A. L.; JORGE, R. M. M. Development of alginate beads with encapsulated jabuticaba peel and propolis extracts to achieve a new natural colorant antioxidant additive. International Journal of Biological Macromolecules, v, 163, p. 1421-1432, Nov. 2020,Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 4 | |
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