|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
12/04/1994 |
Data da última atualização: |
12/04/1994 |
Autoria: |
LIMA, J. D. |
Título: |
Eimeriose dos ruminantes. |
Ano de publicação: |
1980 |
Fonte/Imprenta: |
| |
Volume: |
|] |
Páginas: |
p.79-98. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Eimeriose dos ruminantes. |
Palavras-Chave: |
Ruminantes. |
Thesagro: |
Eimeriose. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00376naa a2200169 a 4500 001 1036955 005 1994-04-12 008 1980 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLIMA, J. D. 245 $aEimeriose dos ruminantes. 260 $c1980 300 $ap.79-98. |] 490 $v |] 520 $aEimeriose dos ruminantes. 650 $aEimeriose 653 $aRuminantes 773
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
30/07/2015 |
Data da última atualização: |
17/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
HORNUNG, P. S.; LAZZAROTTO, S, R. da S.; OLIVEIRA, C. S. de; LAZZAROTTO, M.; SCHNITZLER, E. |
Afiliação: |
Polyanna Silveira Hornung, UEPG; Simone Rosa da Silveira Lazzarotto, UEPG; Cristina Soltowski de Oliveira, UEPG; MARCELO LAZZAROTTO, CNPF; Egon Schnitzler, UEPG. |
Título: |
Simultaneous TG-DTA and DSC techniques on pinhão starch double modified. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Thermal Analysis, v. 7, p. 104-107, 2015. |
Descrição Física: |
Disponível na internet. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição dos Anais do 7º Simpósio de Análise Térmica, 2015, Bauru. |
Conteúdo: |
The “pinhão” is the seed of Araucaria angustifolia (known as Paraná pine). This specie is in danger due to reckless exploration. Thus, the development of new applications could motivate its preservation. Samples of native “pinhão” starch were oxidized with standard NaClO solutions (0.1, 0.2 and 0.5 mol L-1) and exposed for one hour under UV light (UVC radiation with ? = 256 nm). The TG curves showed similar behavior. The oxidative modification caused a decrease in the gelatinization enthalpy (DSC). |
Palavras-Chave: |
Araucaria angustiolia; Espécie florestal. |
Thesagro: |
Amido; Espécie Nativa; Pinhão. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127263/1/2015-MarceloL-SIAT-Simultaneous.pdf
|
Marc: |
LEADER 01291nam a2200241 a 4500 001 2021035 005 2016-02-17 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aHORNUNG, P. S. 245 $aSimultaneous TG-DTA and DSC techniques on pinhão starch double modified.$h[electronic resource] 260 $aBrazilian Journal of Thermal Analysis, v. 7, p. 104-107$c2015 300 $cDisponível na internet. 500 $aEdição dos Anais do 7º Simpósio de Análise Térmica, 2015, Bauru. 520 $aThe “pinhão” is the seed of Araucaria angustifolia (known as Paraná pine). This specie is in danger due to reckless exploration. Thus, the development of new applications could motivate its preservation. Samples of native “pinhão” starch were oxidized with standard NaClO solutions (0.1, 0.2 and 0.5 mol L-1) and exposed for one hour under UV light (UVC radiation with ? = 256 nm). The TG curves showed similar behavior. The oxidative modification caused a decrease in the gelatinization enthalpy (DSC). 650 $aAmido 650 $aEspécie Nativa 650 $aPinhão 653 $aAraucaria angustiolia 653 $aEspécie florestal 700 1 $aLAZZAROTTO, S, R. da S. 700 1 $aOLIVEIRA, C. S. de 700 1 $aLAZZAROTTO, M. 700 1 $aSCHNITZLER, E.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|