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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
22/03/2016 |
Data da última atualização: |
22/03/2016 |
Autoria: |
ANDRADE, P. V.; SOUZA, M. R.; PENNA, C. F.; LEITE, M. O.; BRANDAO, H. M.; CARMO, F. B.; GUIMARAES, M. P. |
Título: |
Physical-chemical characterization of goat milk produced in florestal, Minas Gerais State, Brazil. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 596. |
ISBN: |
2-84148-038-0 |
Idioma: |
Francês |
Conteúdo: |
The average composition of 95 individual samples of goat milk where: titratable acidity 14.1 oD, fat 3.6%, protein 2.7%, TS 11.8%, SNF 8.2% specific gravity 1.029 g/L, freezing point -0,0564 oH. SCC 332,525 cells/mL. The alcohol test revealed a great instability of the samples. The SCC, proteins, fat and titratable acidity were the parameters that presented the highest values of coefficients of variation, specific gravity, freezing point, TS and SNF presented the lowest values. |
Palavras-Chave: |
Chemicophysical properties. |
Thesagro: |
Caprino; Leite de cabra; Produção leiteira; Propriedade físico-química. |
Thesaurus Nal: |
Goat milk; Milk production. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01400naa a2200289 a 4500 001 2041573 005 2016-03-22 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a2-84148-038-0 100 1 $aANDRADE, P. V. 245 $aPhysical-chemical characterization of goat milk produced in florestal, Minas Gerais State, Brazil. 260 $c2000 520 $aThe average composition of 95 individual samples of goat milk where: titratable acidity 14.1 oD, fat 3.6%, protein 2.7%, TS 11.8%, SNF 8.2% specific gravity 1.029 g/L, freezing point -0,0564 oH. SCC 332,525 cells/mL. The alcohol test revealed a great instability of the samples. The SCC, proteins, fat and titratable acidity were the parameters that presented the highest values of coefficients of variation, specific gravity, freezing point, TS and SNF presented the lowest values. 650 $aGoat milk 650 $aMilk production 650 $aCaprino 650 $aLeite de cabra 650 $aProdução leiteira 650 $aPropriedade físico-química 653 $aChemicophysical properties 700 1 $aSOUZA, M. R. 700 1 $aPENNA, C. F. 700 1 $aLEITE, M. O. 700 1 $aBRANDAO, H. M. 700 1 $aCARMO, F. B. 700 1 $aGUIMARAES, M. P. 773 $tIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000.$gv. 2, p. 596.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
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Registros recuperados : 6 | |
1. | | LADEIRA, C. V. G.; SOUZA, F. N.; GUIMARAES, A. S.; DINIZ, S. A.; VARGAS, R. T.; SANTOS, R. P. S.; LEITE, M. O.; CERQUEIRA, M. M. O. P. Fatores climáticos e zootécnicos associados a mastite subclínica em vacas leiteiras 3/4 holandês-zebu. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUALIDADE DO LEITE, 7., 2017, Curitiba. Anais... Curitiba: Conselho Brasileiro de Qualidade do Leite, 2017.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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2. | | VIANA, L. M.; RODRIGUES, F. S. R.; LEITE, M. O.; MARTINS, M. A.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D.; FELISBERTO, M. H. F.; BARROS, F. A. R. Characterization and in vitro starch digestiblility of green banana pulp and pell flours. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022. 154333.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. | | LADEIRA, C. V.; SOUZA, F. N.; FREITAS, D. S.; LADEIRA, L. G.; RODRIGUES, D. S.; LEITE, M. O.; FONSECA, L. M.; PENNA, C. M.; BRITO, M. A. V. P. e; CERQUEIRA, M. P. Dynamic of intramammary infections in 3/4 holstein x zebu dairy cows from a herd of Minas Gerais state, Brazil. Journal of Animal Science, v. 92, p. 436, 2014. Supplement. Edição dos abstracts do Joint Annual Meeting, 2014, Kansas City.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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4. | | VARGAS, R. T.; SOUZA, F. N.; BRITO, M. A. V. P. e; BRITO, J. R. F.; LEITE, M. O.; FONSECA, L. M.; SAMPAIO, I. B. M.; CERQUEIRA, M. M. O. P. Partial budget analysis of prepartum antimicrobial therapy and Escherichia coli J5 vaccination of dairy heifers and their effect on milk production and milk quality parameters. Pesquisa Veterinária Brasileira, v. 36, n. 2, p. 77-82, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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5. | | VARGAS, R. T.; SOUZA, F. N.; BRITO, M. A. V. P. e; BRITO, J. R. F.; LEITE, M. O.; FONSECA, L. M.; SAMPAIO, I. B. M.; CERQUEIRA, M. M. O. P. Partial budget analysis of prepartum antimicrobial therpy and Escherichia coli J5 vaccination of dairy heifers and their effect on milk production and milk quality parameters. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 36, n. 2, p. 77-82, fev. 2016.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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6. | | PICININ, L. C. A.; TOALDO, I. M.; HOFF, R. B.; SOUZA, F. N.; LEITE, M. O; FONSECA, L. M.; DINIZ, S. A.; SILVA, M. X.; CERQUEIRA, M. O. P.; BORDIGNON-LUZ, M. T. Survey of pyrethroid, macrocyclic lactone and antibacterial residues in bulk milk tank fraom Minas Gerais State, Brazil. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 37, n. 2, p. 97-104, fev. 2017.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 6 | |
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