Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
14/06/1991 |
Data da última atualização: |
14/06/1991 |
Autoria: |
LASKIN, A. I.; LECHEVALIER, H. A. ed. |
Afiliação: |
Exxon Research and Engineering Company; Rutgers University. Waksman Institute of Microbiology. |
Título: |
Microbial products. |
Edição: |
2.ed. |
Ano de publicação: |
1984 |
Fonte/Imprenta: |
Boca Raton: CRC Press, 1984. |
Páginas: |
908p.il. |
Série: |
(CRC Handbook of Microbiology, 5). |
ISBN: |
0-8493-7205-4 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Substances related to carbohydrates; Aliphatic and related compounds; Alicyclic compounds; Aromatic compounds; Nitrogen-containing compounds; Heterocyclic compounds; Miscellaneous compounds. |
Palavras-Chave: |
Microbial products. |
Thesagro: |
Microbiologia; Produto. |
Thesaurus Nal: |
microbiology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00724nam a2200217 a 4500 001 1795906 005 1991-06-14 008 1984 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-8493-7205-4 100 1 $aLASKIN, A. I. 245 $aMicrobial products. 250 $a2.ed. 260 $aBoca Raton: CRC Press$c1984 300 $a908p.il. 490 $a(CRC Handbook of Microbiology, 5). 520 $aSubstances related to carbohydrates; Aliphatic and related compounds; Alicyclic compounds; Aromatic compounds; Nitrogen-containing compounds; Heterocyclic compounds; Miscellaneous compounds. 650 $amicrobiology 650 $aMicrobiologia 650 $aProduto 653 $aMicrobial products 700 1 $aLECHEVALIER, H. A. ed.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |