Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
14/06/1991 |
Data da última atualização: |
14/06/1991 |
Autoria: |
LASKIN, A. I.; LECHEVALIER, H. A. ed. |
Afiliação: |
Exxon Research and Engineering Company; Rutgers University. Waksman Institute of Microbiology. |
Título: |
Microbial composition: amino acids, proteins, and nucleic acids. |
Edição: |
2.ed. |
Ano de publicação: |
1981 |
Fonte/Imprenta: |
Boca Raton: CRC Press, 1981. |
Páginas: |
987p.il. |
Série: |
(CRC Handbook of Microbiology, 3). |
ISBN: |
0-8493-7203-8 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Amino acids and proteins; Amino acid sequence of proteins; Nucleic acids. |
Palavras-Chave: |
Amino acido; Composicao; Microbial composition. |
Thesagro: |
Ácido; Microbiologia; Proteína. |
Thesaurus Nal: |
amino acids; microbiology; proteins. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00788nam a2200277 a 4500 001 1795904 005 1991-06-14 008 1981 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-8493-7203-8 100 1 $aLASKIN, A. I. 245 $aMicrobial composition$bamino acids, proteins, and nucleic acids. 250 $a2.ed. 260 $aBoca Raton: CRC Press$c1981 300 $a987p.il. 490 $a(CRC Handbook of Microbiology, 3). 520 $aAmino acids and proteins; Amino acid sequence of proteins; Nucleic acids. 650 $aamino acids 650 $amicrobiology 650 $aproteins 650 $aÁcido 650 $aMicrobiologia 650 $aProteína 653 $aAmino acido 653 $aComposicao 653 $aMicrobial composition 700 1 $aLECHEVALIER, H. A. ed.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |