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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
21/03/2023 |
Data da última atualização: |
21/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento |
Autoria: |
LANA, M. M. |
Afiliação: |
MILZA MOREIRA LANA, CNPH. |
Título: |
Carrot losses in primary production: a study case in Federal District, Brazil. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2023. |
Páginas: |
35 p. |
Série: |
(Embrapa Hortaliças. Boletim de pesquisa e desenvolvimento, 259). |
ISSN: |
1677-2229 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Carrot loss at primary production comprises the loss that occurs during the harvesting and during the preparation of the produce for the market in the packing house. In this research it was estimated in 4 farms in Federal District, Brazil. From those, 2 are organic farms producing carrots in small areas, and 2 are large farms using conventional system. The surveys were initiated in 2019, interrupted during the Covid-19 pandemic and resumed in 2022. The total loss of carrot roots varied from 6.2% + 1.0% to 34.8% + 2.4% of the total production what corresponded to a mass of 1.000 kg/ha + 425 kg/ha to 22.947 kg/ha + 3.637 kg/ha. |
Thesagro: |
Cenoura; Daucus Carota; Desperdício; Perda Pós-Colheita. |
Thesaurus Nal: |
Postharvest losses. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1152549/1/BPD-259-AINFO-1.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Tabuleiros Costeiros. Para informações adicionais entre em contato com cpatc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
02/03/2011 |
Data da última atualização: |
02/03/2011 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
COSTA, J. G. da; PIRES, E. V.; RIFFEL, A.; BIRKETT, M. A.; BLEICHER, E.; SANTANA, A. E. G. |
Afiliação: |
JOAO GOMES DA COSTA, CPATC; EDJANE VIEIRA PIRES; ALESSANDRO RIFFEL, CPATC; MICHAEK A. BIRKETT; ERVINO BLEICHER; ANTONIO EUZEBIO GOULART SANTANA. |
Título: |
The role of volatiles and cis-jasmone in tesistance of pepper Capsicum spp. to the Aphid aphis Gossupii. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE BIOTECNOLOGIA, 3., 2010, Fortaleza. [Anais...]. Fortaleza: Sociedade Brasileira de Biotecnologia, 2010. |
Descrição Física: |
Resumo em anais. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Pipper; Rsumo em anais. |
Thesagro: |
Pimentão. |
Categoria do assunto: |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
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