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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E. Bibliography on mineral nutrition of bananas Bet Dagan, Israel: Agricultural Research Organization, 1980 99 p.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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2.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E.; KALMAR, D. Response of banana to drip irrigation, water amounts and fertilization regimes. Comunications in soil Science and Plant Analysis, v. 19, n. 1, p. 25-46, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

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3.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E.; GAZIT, S. World Listing of Avocado Cultivars According to Flowering to Flowering Type. Fruits, v.49, n.4, p.299-313, 1994

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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4.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E.; GAZIT, S. World Listing of Avocado Cultivars According to Flowering Type. Fruits, v.49, n.4, p.299, 1994.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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5.Imagem marcado/desmarcadoTURNER, D. W.; LAHAV, E. The growth of banana plants inrelation to temperature. Australian Journal of Plant Physiology, v.10, n.1, p.43-53, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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6.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E.; TURNER, D. W. Banana nutrition. Berne: IPI, 1983. 62p. il. (IPI. Bulletin, 007).

Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Meio-Norte; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Rondônia; Embrapa Semiárido; Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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7.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E.; TURNER, D. W. The Effect of Temperature on the Iron content of Banana Suckers. J. of Plant Nutrition, v.7, n.(1-5), p.275-231, 1984.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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8.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E.; TUNER, D. W. Nutricion del banano. 2.ed. rev. Basel: Instituto Internacional de la Potasa; [Quito: Instituto de la Potasa y el Fosforo], 1992. 71 p. (IPI. Boletin, 7).

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

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9.Imagem marcado/desmarcadoGENIZI, A.; LAHAV, E.; PUTTER, J. Determination of optimal plot size in banana experiments. Fruits, v. 35, n. 1, p. 25-28, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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10.Imagem marcado/desmarcadoLAHAV, E.; HARPER, J. E.; HAGEMAN, R. H. Improved soybean growth in urea with pH buffered by a carboxy resin. Crop Sci., v.16, n.3, p.325-328, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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11.Imagem marcado/desmarcadoLAVI, U.; LAHAV, E.; DEGANI, C.; GAZIT, S.; HILLEL, J. Genetic variance componetes and heritabilities of several avocado traits. Journal of the American Socienty for Horticultural Science. v.118, n.3, p.400-404, 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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12.Imagem marcado/desmarcadoLAVI, U.; AKKAYA, M.; BHAGWAT, A.; LAHAV, E.; CREGAN, P. B. Methodology of generation and characteristics of simple sequence repeat DNA markers in avocado (Persea americana M.). Euphytica v.80, n.171-177, 1994.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite; Embrapa Semiárido.
Data corrente:  28/01/2016
Data da última atualização:  24/03/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  CABRAL, Í. dos S.; AZEVÊDO, J. A. G.; ALMEIDA, F. M. de; PEREIRA, L. G. R.; ARAUJO, G. G. L. de; NOGUEIRA, A. S.; SOUZA, L. L.; OLIVEIRA, G. A. de; OLIVEIRA FILHO, C. A. A. de.
Afiliação:  Ícaro dos Santos Cabral, Universidade Federal do Amazonas; José Augusto Gomes Azevêdo, Universidade Estadual de Santa Cruz - BA; Flávio Moreira de Almeida, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL; GHERMAN GARCIA LEAL DE ARAUJO, CPATSA; Abdon Santos Nogueira, Instituto Federal Baiano; Lígia Lins Souza, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia; Gisele Andrade de Oliveira, Universidade Estadual de Santa Cruz - BA; Carlos Alberto Alves de Oliveira Filho, Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia.
Título:  Silage or fresh by-product of peach palm as roughage in the feeding of lambs.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Tropical Animal Health and Production, v. 47, n. 3, p. 525-531, 2015.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this study was to evaluate intake and apparent digestibility of agro-industrial by-product of peach palm in diets for lambs. Twenty castrated, crossbred Santa Ines lambs, with average age of 150 days and body weight of 22.4±3.4 kg, were distributed in a completely randomized design with four experimental diets composed of the following: fresh by-product of peach palm enriched with urea + ammonia sulfate (FU); fresh peach palm by-product + concentrate (FP); silage of peach palm by-product + concentrate (SP); and silage of peach palm by-product enriched with 15% of cornmeal + concentrate (SPC). Intake was recorded daily, and the digestibility coefficients were estimated with the internal marker indigestible acid detergent fiber (iADF). Diet FU resulted in the lowest intake and digestibility of the nutrients evaluated. Animals receiving diet FP showed higher intakes of dry matter (DM), organic matter (OM), crude protein (CP), neutral detergent fiber (NDF), total digestible nutrients (TDN), and digestible energy (DE) in relation to animals fed diets SP and SPC. Diets SP and SPC showed higher coefficients of digestibility of DM, OM, CP, and NDF than diet FP. Diet SP reduced the intakes of DM, OM, ether extract (EE), non-fibrous carbohydrate (NFC), TDN, and DE and the digestibility coefficients of DM, OM, and NFC as compared with diet SPC. Feedlot lambs fed a diet with fresh peach palm by-product + concentrate (diet FP) have higher nutrient intake.
Palavras-Chave:  Alimentos alternativos; Alternative feedstuffs; Feedlot; Ruminate.
Thesagro:  Confinamento; Produção animal; Pupunha; Subproduto; Suplemento Alimentar.
Thesaurus NAL:  animal production; ruminants.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/138951/1/Gherman-2015.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL22287 - 1UPCAP - DD
CPATSA55453 - 1UPCAP - DD
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