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Registros recuperados : 1 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
19/08/2008 |
Data da última atualização: |
14/11/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
PEREIRA, G. E.; BASSOI, L. H. |
Afiliação: |
GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV; LUIS HENRIQUE BASSOI, CPATSA. |
Título: |
Characteristics of the vitiviniculture area in NE Brazil. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYRAH SYMPOSIUM, Lyon, 2008. Proceedings... [S.l.]: Oenoplurimédia, [2008]. |
Páginas: |
p. 45-49 |
ISBN: |
2-905428-39-2 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The Lower-middle São Francisco, located approximately between the 8° and 15° S latitude, presents a semi-arid climate (Tonietto & Teixeira, 2004), and it is one of the five physiographic regions of the São FranciscoBasin(between 7° and 21° Slatitude), in the Northeast Brazil. Inside the Lower-middle São Francisco, vitiviniculture has been developed since 1980's in an area between 8° and 10° S latitude, which is commonly refered as São Francisco Va11ey. |
Palavras-Chave: |
Agricultura tropical; Brasil; Região Nordeste; Resião semi-árida; Syrah. |
Thesagro: |
Irrigação; Produção; Uva; Variedade; Viticultura. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/204750/1/10063-2008-p.45-49.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1106427/1/Characteristics-of-the-vitiviniculture-area-in-NE-Brazil..pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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