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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoKERRY, J. P.; LEDWARD, D. Improving the sensory and nutritional quality of fresh meat. Boca Raton: CRC Press, 2009 Compra FAPESP

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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2.Imagem marcado/desmarcadoGUIDERA, J.; KERRY, J. P.; BUCKLEY, D. J.; LYNCH, P. B.; MORRISSEY, P. A. The Effect of Dietary Vitamin E Supplementation on the Quality of Fresh and Frozen Lamb Meat. Meat Science, v.45, n.1, p.33-43, 1997.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoMOLONEY, A. P.; MOONEY, M. T.; KERRY, J. P.; TROY, D. J. Producing tender and flavoursome beef with enhanced nutritional characteristics. Proceedings of the Nutrition Society, v.60, n.2, p.221-229, 2001.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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