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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Pantanal.
Data corrente:  27/09/1995
Data da última atualização:  31/10/2013
Autoria:  HUTTON, E. M.
Título:  Tropical pastures.
Ano de publicação:  1970
Fonte/Imprenta:  Adv. Agron. v.22, p.1-73, 1970.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In the last decade tropical pasture research has culminated in the provision of persistent and productive legumes and grasses for use in pastures throughout the tropics. It has shown that, with proper fertilization and management of these cultivars, the tropics can produce considerably more beef and milk than at present. Although nitrogen fertilization of high quality grasses like pangola and kikuyu leads to high stocking rates and high production, the costs involved in this system are high, so it will be used only in special situations. Legume-based pasture will be the main system used in development of the extensive unused areas of the tropics for beef cattle as it is capable of markedly increasing production at relatively low cost. The studies on the interrelationships between legume, rhizobium, plant nutrients, and soil type have made it possible to succesfully establish legumes in pastures in most tropical areas. The finding that the majority of tropical legumes and their assoicated rhizobia are adapted to acid soils is of special significance in tropical development. Determination of critical percentages of the major elements sufficient for maximum growth of the different legumes has given a sound basis for fertilization of tropical pasture. Characterization of the associate grasses in this respect has commenced but requires much more attention if a proper understanding of the mineral balance in tropical pastures is to be obtained. One question which needs to be res... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Pastagem tropical.
Thesaurus Nal:  tropical pastures.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAA25987 - 1ADDSP - PPS0495S0495
CPAP29916 - 1ADDSP - --SP12841284
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  08/07/2019
Data da última atualização:  11/05/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  C - 0
Autoria:  ASCHERI, J. L. R.; BAZÁN COLQUE, R. J.; SOUSA, L. B. T. de; ASCHERI, D. P. R.; SILVA, E. M. M. da.
Afiliação:  JOSE LUIS RAMIREZ ASCHERI, CTAA; Ronel Joel Bazan Colque, UFRRJ; Laysa Borges Tomas de Sousa, UFES; Diego Palmiro Ramirez Ascheri; Erika Madeira Moreira da Silva, UFES.
Título:  How does Extrusion Technology Help the Development of Foods with Better Nutritional Value?
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Global Journal of Nutrition & Food Science, v. 1, n. 3, p. 1-2, 2019.
ISSN:  2644-2981
DOI:  GJNFS.MS.ID.000511
Idioma:  Inglês
Notas:  Mini review.
Palavras-Chave:  Extrusion cooking; Nutrition values; Parameters processing; Products Development; Quality criteria.
Thesagro:  Extrusão; Nutrição; Processamento; Tecnologia de Alimento.
Thesaurus NAL:  Cooking; Extrusion; Food and Human Nutrition; Food processing; Food technology; Foods.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/199271/1/Extrusion-technology-help-development-better-nutrition.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA14681 - 1UPCAP - DD
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