Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
13/05/1998 |
Data da última atualização: |
13/05/1998 |
Autoria: |
YASUDA, K.; TAKEDA, M.; HORIO, Y. |
Título: |
Identificacion of flavor compounds developed during storage at lower temperature of hydrogenated coconut oil. |
Ano de publicação: |
1967 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Japan Oil Chemists Society, v.16, n.4, p.181-184, 1967. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Armazenagem; Lower temperature; Oleo de coco. |
Thesagro: |
Cocos Nucifera; Temperatura. |
Thesaurus Nal: |
coconut oil; storage. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00634naa a2200217 a 4500 001 1368656 005 1998-05-13 008 1967 bl --- 0-- u #d 100 1 $aYASUDA, K. 245 $aIdentificacion of flavor compounds developed during storage at lower temperature of hydrogenated coconut oil. 260 $c1967 650 $acoconut oil 650 $astorage 650 $aCocos Nucifera 650 $aTemperatura 653 $aArmazenagem 653 $aLower temperature 653 $aOleo de coco 700 1 $aTAKEDA, M. 700 1 $aHORIO, Y. 773 $tJournal of Japan Oil Chemists Society$gv.16, n.4, p.181-184, 1967.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |