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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
05/03/2018 |
Data da última atualização: |
05/03/2018 |
Autoria: |
HOORFAR, J.; JORDAN, K.; BUTTER, F.; PRUGGER, R. (ed.). |
Afiliação: |
Jeffrey Hoorfar; K. Jordan; F. Butter; R. Prugger. |
Título: |
Food chain integrity: a nolistic approach to food traceability, safety, quality and authenticity. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Oxford: Woodhead Publishing, 2011. |
Páginas: |
348 p. |
Série: |
(Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; 212). |
ISBN: |
978-0-85709-068-3 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Published in connection with a conference to be held under the auspices of the European Commission in 2011. Includes bibliographical references and index. |
Conteúdo: |
The role of service orientation in future web-based food traceability systems -- Biotracing : a new integrated concept in food safety -- Using stochastic simulation to evaluate the cost-effectiveness of traceability systems : the case of quality control in fresh produce supply chain -- Preventing and mitigating food bioterrorism -- Understanding and monitoring pathogen behaviour in the food chain -- Foodborne viruses : understanding the risks and developing rapid surveillance and control measures -- Ranking hazards in the food chain -- Continuous temperature monitoring along the chilled food supply chain -- Emerging safety and quality issues in compound feeds with implications for human foods -- Improving microbial safety in the beef production chain -- Animal welfare : an essential component in food safety and quality -- Detection and traceability of genetically modified organisms in food supply chains -- The relevance of sampling for the control of genetically modified organisms in the agri-food chain -- New approaches to determining the origin of food -- Tracing fish and fish products from ocean to fork using advanced molecular technologies -- Communicating food and food chain integrity to consumers : lessons from European research -- The role of traceability in restoring consumer trust in food chains -- Future trends in food chain integrity. |
Palavras-Chave: |
Food adulteration and inspection; Food contamination prevention and control; Food Inspection methods; Food supply; Food supply standards. |
Thesaurus Nal: |
Food quality; food technology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Registros recuperados : 321 | |
63. | | LEGAT, A. P.; MAGGIONI, R.; KAMIMURA, M. T.; MENEZES, A. G.; ARAÚJO, A. C. Potencial de Litopenaeus vannamei para o melhoramento genético e a sustentabilidade da carcinicultura no Estado do Piauí-Brasil. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE OCEANOGRAFIA, 3.; CONGRESSO IBERO-AMERICANO DE OCEANOGRAFIA, 1., 2008, Fortaleza. Anais... Fortaleza: Associação Brasileira de Oceanografia, 2008. 3 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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68. | | FALCÃO, R.; ARAUJO, A. C. G.; SOUZA JUNIOR, M. T.; CAPDEVILLE, G. Microsporogêneses em banana triploide AAA (Musa acuminata). In: ENCONTRO DO TALENTO ESTUDANTIL DA EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGIA, 13., 2008, Brasília, DF. Anais: resumos dos trabalhos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2008. Resumo 014. p. 52.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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69. | | FALCÃO, R.; SOUZA JÚNIOR, M. T.; ARAUJO, A. C. G.; CAPDEVILLE, G. Microsporogenesis in triploid banana (Musa spp.). In: SIMPÓSIO DE MICROSCOPIA NO CERRADO, 2008, Pirenópolis, GO. [Anais...] Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2008. 321 p. (Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 265) Organizadoras: Ana Claudia Guerra de Araújo e Sônia Nair Báo. p. 266-269.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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73. | | COELHO, L. M.; NIELEN, S.; CARNEIRO, V. T. de C.; ARAUJO, A. C. G. de. Obtenção de cromossomos metafásicos de Brachiaria decumbens e Brachiaria humidicola para FISH. In: ENCONTRO DO TALENTO ESTUDANTIL DA EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGIA, 14., 2009, Brasília, DF. Anais: resumos dos trabalhos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2009. Resumo 015. p. 49Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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74. | | FALCÃO, R.; ARAUJO, A. C. G.; SOUZA JUNIOR, M. T.; CAPDEVILLE, G. Seleção de anteras em prófase I contendo cromossomos Paquiteno em Musa SPP. In: ENCONTRO DO TALENTO ESTUDANTIL DA EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGIA, 13., 2008, Brasília, DF. Anais: resumos dos trabalhos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2008. Resumo 016. p. 54.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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78. | | ALMEIDA, L. M.; NIELEN, S.; NÓBREGA, J. M.; CARNEIRO, V. T. de C.; ARAUJO, A. C. G. Análises da estrutura cromossômica de acesso diplóide sexual e tetraplóide apomítico de Brachiaria brizantha (Poaceae). In: CONGRESSO NACIONAL DE BOTÂNICA, 57.; ENCONTRO ESTADUAL DE BOTÂNICOS, 13.; ENCONTRO ESTADUAL DE HERBÁRIOS, 5., 2006, Gramado, RS. [Anais...]. Porto Alegre, RS: Sociedade Botânica do Brasil, 2006. Não paginado.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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80. | | ROCHA, J. A.; FALCÃO, R.; CRUZ, D. R. O.; ARAÚJO, A. C. G.; DUSI, D. M. A. Análise do Desenvolvimento Reprodutivo de Baccharis dracunculifolia . In: ENCONTRO DO TALENTO ESTUDANTIL DA EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGIA, 9., 2004, Brasília, DF. Anais: resumos dos trabalhos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2004. p. 34.Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 321 | |
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