Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  24/11/1993
Data da última atualização:  24/11/1993
Autoria:  HENRY, G.; BINH, P. T.; TRU, L. C.; GOTTRET, M. V.
Afiliação:  Dept. of Economics at the University of Agriculture and Forestry no. 4, Thu Duc, Ho Chi Minh City, Vietnam; and economics associate, CIAT Cassava program, Cali, Colombia.
Título:  Cassava constraints and opportunities in Vietnam: a step toward a common cassava R & D agenda
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  Cali, Colombia: CIAT, 1993
Páginas:  p.1-27
Série:  CIAT. Working Document, 128
Idioma:  Inglês
Notas:  IN: CIAT (Cali, Colombia). Trends in CIAT commodities 1993. Cali, Colombia: 1993
Conteúdo:  Cassava is an important subsidiary food crop, accounting for 30-40% of secondary food production. It not only plays an important role in rural food security and has many end-uses (human, animal and industrial), but it also has the capacity to produce relatively good yields under poor climatic and edaphic conditions. In 1989 the Ministry of Agriculture created the Vietnamese Root and Tuber Research Program as the first step toward a strategic reorganization of root and tuber research in Vietnam. Then Vietnamese cassava researchers approached CIAT for assistance with a cassava sector needs assessment. Thus, from 1990 onward, a series of cassava production, processing and marketing analyses were conducted as principal elements of a strategic cassava research planning exercise.
Palavras-Chave:  Aspecto socio-economico.
Thesagro:  Alimento; Comercio; Manihot Esculenta; Produção; Produto.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF13385 - 1ADDPL - --630C397t1993000116
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoOZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. DA; HENRY, G.; LE GOUAR, Y.; JARDIN, J.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D. Gastrointestinal digestion enhances the endothelium-dependent vasodilation of a whey hydrolysate in rat aortic rings. Food Research International, n. 133, 109188, 2020. 8 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional