Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Meio Ambiente.
Data corrente:  07/12/2006
Data da última atualização:  11/12/2006
Autoria:  HENRY, C. J. K.; CHAPMAN, C. (ed.).
Título:  The nutrition handbook for food processors.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  Boca Raton: CRC Press, 2002.
Páginas:  483p.
ISBN:  0-8493-1543-3
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Nutrition and consumers. What consumers eat. Vitamins. Minerals. Measuring intake of nutrients and their effects: the case of copper. Consumers and nutrition labelling. New approaches to providing nutritional information. Processing and nutritional quality. The nutritional enhancement of plant foods. Enhancing the nutritional value of meat. The stability of vitamins during food processing. Thermal processing and nutritional quality. Frying.. The processing of cereal foods. Extrusion cooking. Freezing. Modified atmosphere packaging (MAP). Irradiation. Microwave processing. Ohmic heating. Infrared processing. High pressure processing. Continuous-flow heat processing.
Thesagro:  Nutrição Humana; Processamento; Tecnologia de Alimento.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMA6611 - 1ADCLV - --613.2H521n2006.00162
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 3
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoCANGAHUALA-INOCENTE, G. C.; SILVA, M. F. da; JOHNSON, J.-M.; MANGA, A.; VAN TUINEN, D.; HENRY, C.; LOVATO, P. E.; DUMAS-GAUDOT, E. Arbuscular mycorrhizal symbiosis elicits proteome responses opposite of P-starvation in SO4 grapevine rootstock upon root colonisation with two Glomus species. Mycorrhiza, Berlin, v. 21, n. 6, p. 471-493, Jan. 2011.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Amapá.
Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoFREITAS, S. V. de; SOUZA, F. R. de; RODRIGUES NETO, J. C.; VASCONCELOS, G. A.; ABDELNUR, P. V.; VAZ, B. G.; HENRY, C. S.; COLTRO, W. K. T. Uncovering the formation of color gradients for glucose colorimetric assays on microfluidic paper-based analytical devices by mass spectrometry imaging. Analytical Chemistry, v. 90, n. 20, p. 11949-11954, 2018.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoFREITAS, S. V. de; SOUZA, F. R. de; NETO, J. C. R; VASCONCELOS, G. A.; ABDELNUR, P. V.; VAZ, B. G.; HENRY, C. S.; COLTRO, W. K. T. Uncovering the formation of color gradients on microfluidic paper-based analytical devices by mass spectrometry imaging. In: ENCONTRO NACIONAL DE QUÍMICA ANALÍTICA, 19., CONGRESSO IBEROAMERICANO DE QUÍMICA ANALÍTICA, 7., 2018, Caldas Novas, GO. Livro de resumos. São Paulo: Metrohm, 2018. p. 491.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 3
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional