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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
27/06/1995 |
Data da última atualização: |
27/06/1995 |
Autoria: |
MADI, L.; HENIS, Y. |
Título: |
Aggregation in Azospirillum brasilense Cd: conditions and factors involved in cell-to-cell adhesion. |
Ano de publicação: |
1989 |
Fonte/Imprenta: |
Plant Soil, v. 115, n. 1, p. 89-98, 1989. |
Idioma: |
Português |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
23/02/2017 |
Data da última atualização: |
17/03/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FANTAZZINI, T. B.; ROSA, S. D. V. F. da; CLEMENTE, A. C. S.; PEREIRA, C. C.; OLIVEIRA, R. M. |
Afiliação: |
TATIANA B. FANTAZZINI, UFLA; STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, SAPC; ALINE C. S. CLEMENTE, UFLA; CRISTIANE C. PEREIRA, UFLA; ROSEANE M. OLIVEIRA, UFLA. |
Título: |
Physiological quality of coffee seeds submitted to artificial and natural ageing. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 26., 2016, Kunming,Yunnan, China. Proceedings... ASIC - Association for Science and Information on Coffee, 2016. p. 128. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Câmara de crescimento. |
Thesagro: |
Cafe; Coffea Arábica; Coffea Canephora; Semente. |
Thesaurus NAL: |
Tetrazolium. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156610/1/Physiological-quality-of-coffee.pdf
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Marc: |
LEADER 00780nam a2200217 a 4500 001 2065475 005 2017-03-17 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFANTAZZINI, T. B. 245 $aPhysiological quality of coffee seeds submitted to artificial and natural ageing.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 26., 2016, Kunming,Yunnan, China. Proceedings... ASIC - Association for Science and Information on Coffee, 2016. p. 128.$c2016 650 $aTetrazolium 650 $aCafe 650 $aCoffea Arábica 650 $aCoffea Canephora 650 $aSemente 653 $aCâmara de crescimento 700 1 $aROSA, S. D. V. F. da 700 1 $aCLEMENTE, A. C. S. 700 1 $aPEREIRA, C. C. 700 1 $aOLIVEIRA, R. M.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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