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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  13/10/1997
Data da última atualização:  05/06/2007
Autoria:  HELDMAN, D. R.; LUND, D. B. (ed.).
Título:  Handbook of food engineering.
Ano de publicação:  1992
Fonte/Imprenta:  New York: M. Dekker, c1992.
Páginas:  viii, 756 p.
Série:  (Food science and technology, 51).
ISBN:  0-8247-8463-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Rheological properties of foods, reaction kinetics in food systems,phase transistion and transformations in food systems, transport and storage of food products, heating and cooling processes for foods, food freezing, mass transfer in foods, evaporation and freeze concentratiom, contration of liquid foods by reverse osmosis, food dehydratiom, thermal process calculations, extrusion processes, food pachaging, cleaning and sanitation.
Palavras-Chave:  Engenharia de alimentos; Preservação.
Thesagro:  Alimento; Armazenamento; Processamento; Tratamento.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA2785 - 1ADCRF - --664.02H474h2007.00009
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