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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
27/06/1995 |
Data da última atualização: |
27/06/1995 |
Autoria: |
HAHN HAGERDAL, B. |
Título: |
Enzymes coimmobilized with microrganisms: The bioconversion of whey permeate to ethanol with B-galactosidase and Saccharomyces cerevisiae. |
Ano de publicação: |
1982 |
Fonte/Imprenta: |
Appl. Biochem. Biotechnol., v.7, n.1, p.43-45, 1982. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
MICRORGANISMO-VARIOS. |
Thesagro: |
Bioquímica; Microrganismo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | ALMEIDA, J. R. M. de; WIMAN, M.; HEER, D.; BRINK, D. P.; SAUER, U.; HAHN‐HÄGERDAL, B.; LIDÉN, G.; GORWA‐GRAUSLUND, M. F. Physiological and molecular characterization of yeast cultures pre-adapted for fermentation of lignocellulosic hydrolysate. Fermentation, v. 9, n. 72, p. 2-21, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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