|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Algodão; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
17/04/2006 |
Data da última atualização: |
20/04/2006 |
Autoria: |
ANDOW, D. A.; BARROSO, P. A. V.; FONTES, E. M. G.; GROSSI-DE-SÁ, M. F.; HILBECK, A.; FITT, G. P. |
Título: |
Improving the scientific basis for environmental risk assessment through the case study of Bt cotton in Brazil. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
In: HILBECK, A.; ANDOW, D. A.; FONTES, E. M. G.; KAPUSCINSKI, A. R.; SCHEI, P. J. (Ed.). Environmental risk assessment of genetically modified organisms: methodologies for assessing Bt cotton in Brazil. Wallingford, UK: CABI Publishing, 2006. |
Volume: |
v. 2. |
Páginas: |
p.1-20. |
Série: |
(Environmental risk assessment of genetically modified organisms series, v. 2). |
ISBN: |
1-84593-000-2 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Capítulo 1: Introduction; The Bt cotton case study for Brazil; Relation to the Kenya case study.Transgenesis and Bt cotton: worldwide use of Bt cotton; Transgenesis in cotton; Cotton breeding in Brazil. Scope of the case study: Staging methodologies for environmental risk assessment; Development of non-target biodiversity assessment; Developing methodologies to support risk assessment. References. |
Palavras-Chave: |
Algodão Bt; Risco ambiental. |
Thesagro: |
Biodiversidade; Planta Transgênica. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01427naa a2200265 a 4500 001 1187131 005 2006-04-20 008 2006 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a1-84593-000-2 100 1 $aANDOW, D. A. 245 $aImproving the scientific basis for environmental risk assessment through the case study of Bt cotton in Brazil. 260 $c2006 300 $ap.1-20. v. 2. 490 $a(Environmental risk assessment of genetically modified organisms series, v. 2).$vv. 2. 520 $aCapítulo 1: Introduction; The Bt cotton case study for Brazil; Relation to the Kenya case study.Transgenesis and Bt cotton: worldwide use of Bt cotton; Transgenesis in cotton; Cotton breeding in Brazil. Scope of the case study: Staging methodologies for environmental risk assessment; Development of non-target biodiversity assessment; Developing methodologies to support risk assessment. References. 650 $aBiodiversidade 650 $aPlanta Transgênica 653 $aAlgodão Bt 653 $aRisco ambiental 700 1 $aBARROSO, P. A. V. 700 1 $aFONTES, E. M. G. 700 1 $aGROSSI-DE-SÁ, M. F. 700 1 $aHILBECK, A. 700 1 $aFITT, G. P. 773 $tIn: HILBECK, A.; ANDOW, D. A.; FONTES, E. M. G.; KAPUSCINSKI, A. R.; SCHEI, P. J. (Ed.). Environmental risk assessment of genetically modified organisms: methodologies for assessing Bt cotton in Brazil. Wallingford, UK: CABI Publishing, 2006.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
31/03/2016 |
Data da última atualização: |
25/01/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BERNARDO, W. F.; TEIXEIRA, S. R.; SILVA, M. R.; MONTEIRO, R. P. |
Afiliação: |
WILLIAM FERNANDES BERNARDO, CNPGL; SERGIO RUSTICHELLI TEIXEIRA, CNPGL; MARCIO ROBERTO SILVA, CNPGL; RODRIGO PARANHOS MONTEIRO, CTAA. |
Título: |
Questões de gênero no trabalho e na percepção de boas práticas de fabricação de queijo artesanal do Serro. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 13., 2015, Porto Alegre. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2015. |
Páginas: |
4 p. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Gênero; Queijo artesanal; Serro. |
Thesagro: |
Leite; Queijo. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 00675nam a2200205 a 4500 001 2042248 005 2017-01-25 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBERNARDO, W. F. 245 $aQuestões de gênero no trabalho e na percepção de boas práticas de fabricação de queijo artesanal do Serro.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 13., 2015, Porto Alegre. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite$c2015 300 $a4 p. 650 $aLeite 650 $aQueijo 653 $aGênero 653 $aQueijo artesanal 653 $aSerro 700 1 $aTEIXEIRA, S. R. 700 1 $aSILVA, M. R. 700 1 $aMONTEIRO, R. P.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|