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Registros recuperados : 7 | |
1. | | SILVA, T. F. da; COELHO, M. R. R.; VOLLÚ, R. E.; GOULART, F. R. de V.; ALVIANO, D. S.; ALVIANO, C. S.; SELDIN, L. Bacterial community associated with the trunk latex of Hancornia speciosa Gomes (Apocynaceae) grown in the northeast of Brazil. Antonie van Leeuwenhoek, v. 99, p. 523-532, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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2. | | BIZZO, H. R.; SANTOS, M. C. S.; CARVALHO, R. V. de; GOULART, F. R. V.; ALVIANO, C. S.; ALVIANO, D. S. Antimicrobial activity of essential oil from some Verbenaceae and Asteraceae from Brazilian Cerrado. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS, 47., 2016, Nice. Program & book of abstracts. Nice: Institut de Chimie de Nice, 2016. p. 44. ISEO. PP10. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. | | LACERDA, J. R. M.; MARQUES, J. M.; VOLLÚ, R. E.; GOULART, F. R. V.; ALVIANO, C. S.; COELHO, M. R. R. Influence of two antimicrobial substance-producing Bacillus strains in the microbial community present in the rhizosphere and root of weet potato (ipomoea batatas) In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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4. | | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, 2016. 15 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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5. | | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, v. 15, n. 2, p. 143-157, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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6. | | SOUZA, P. M. de; GOULART, F. R. de V.; MARQUES, J. M.; BIZZO, H. R.; BLANK, A. F.; GROPOSO, C.; SOUSA, M. P. de; VÓLARO, V.; ALVIANO, C. S.; MORENO, D. S. A.; SELDIN, L. Growth inhibition of sulfate-reducing bacteria in produced water from the petroleum industry using essential oils. Molecules, Beijing, v. 22, n. 648, p. 1-10, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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7. | | LACERDA, J. R. M. de; JOANA, M. M.; VOLLÚ, R. E.; SILVA, T. F. da; SOUZA, P. M. de; GOULART, F. R. de V.; ALVIANO, C. S.; COELHO, M. R. R.; SELDIN, L. Efeito da introdução de Bacillus sp. na comunidade microbiana da rizosfera e raiz de batata-doce (Ipomoea batatas) In: REUNIÃO LATINOAMERICANA DE RIZOBIOLOGIA, 27., 2016, Londrina. Fortalecendo as parcerias Sul-Sul: anais. Curitiba: SBCS-NEPAR, 2016. p. 210 Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 7 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
04/12/2014 |
Data da última atualização: |
04/12/2014 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MATTOS, V. S.; MONTEIRO, J. M. S.; CARES, J. E.; CORREA, V. R.; ALMEIDA, M. R. A.; PINHEIRO, J. B.; CARNEIRO, R. M. D. G. |
Afiliação: |
V. S. MATTOS, DEPARTAMENTO DE FITOPATOLOGIA, UNIVERSIDADE DE BRASILIA.; J. M. S. MONTEIRO, DEPARTAMENTO DE FITOPATOLOGIA, UNIVERSIDADE DE BRASILIA; J. E. CARES, DEPARTAMENTO DE FITOPATOLOGIA, UNIVERSIDADE DE BRASILIA.; V. R. CORREA, UNIVERSIDADE DE BRASILIA; M. R. A. ALMEIDA, UNIVERSIDADE DE BRASILIA; JADIR BORGES PINHEIRO, CNPH; R. M. D. G. CARNEIRO, EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGICOS. |
Título: |
Study of Brazilian species of Meloidogyne: enzymatic and molecular characterizations. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Nematology, College Park, v. 46, n. 2, p. 202, June 2014. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição dos Proceedings do 6th International Congress of Nematology, Cape Town, South Africa, May 2014. |
Palavras-Chave: |
Meloidogyne brasiliensis; Meloidogyne polycephannulata. |
Thesagro: |
Nematoide. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/113043/1/83290-99689-1-PB.pdf
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Marc: |
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Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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