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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
13/11/1998 |
Data da última atualização: |
13/11/1998 |
Autoria: |
VIERNES, C. H.; UMALI, J. C.; PACIS, R.; GONZALES, A.; ARIDA, V. P. |
Título: |
Production of manolaurin from coconut C12 fatty acid(Bench scale) |
Ano de publicação: |
1995 |
Fonte/Imprenta: |
The Philippine Journal of Coconut Studies, v.20, n.1/2, p.46-55, 1995. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A method was development for the esterification of coconut C12 fatty acid with glycerol to produce monolaurin in good yield and quality. Th reaction parameters. i.e. molar ratio of the reactants, temperature,time and catalyst were optimized to obtain a product in 63% yield with 95.87% purity. The degree of purification on the product has been found to be a limiting factor to confort with the standard speification required for various applications of monolaurin. Fatty acid composition of the raw materials and the monolaurin, diaurin content of the samples were determined and compared with standard specification. |
Palavras-Chave: |
Acido laurico; Fatty acid; Monolaurin; Oleo de coco; Production; Triglycerides. |
Thesagro: |
Cocos Nucifera; Gordura. |
Thesaurus Nal: |
coconut oil. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Trigo. Para informações adicionais entre em contato com cnpt.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
09/03/2000 |
Data da última atualização: |
09/03/2000 |
Autoria: |
MIRANDA, M. Z. de; LORINI, I.; GUARIENTI, E. M. |
Afiliação: |
1-3 Embrapa Trigo. |
Título: |
Efeito de pós inertes usados no controle de insetos de grãos armazenados sobre características de qualidade de trigo. (b) |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONFERÊNCIA BRASILEIRA DE PÓS-COLHEITA, 1., 1999, Porto Alegre. Anais... Passo Fundo: ABRAPOS / CESA / Embrapa Trigo, 1999. |
Páginas: |
p. 156-161 |
Idioma: |
Português |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00552naa a2200145 a 4500 001 1825439 005 2000-03-09 008 1999 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMIRANDA, M. Z. de 245 $aEfeito de pós inertes usados no controle de insetos de grãos armazenados sobre características de qualidade de trigo. (b) 260 $c1999 300 $ap. 156-161 700 1 $aLORINI, I. 700 1 $aGUARIENTI, E. M. 773 $tIn: CONFERÊNCIA BRASILEIRA DE PÓS-COLHEITA, 1., 1999, Porto Alegre. Anais... Passo Fundo: ABRAPOS / CESA / Embrapa Trigo, 1999.
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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