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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
05/09/2002 |
Data da última atualização: |
24/08/2004 |
Autoria: |
YAMADA, M. M.; FALEIRO, F. G.; LOPES, U. V.; BAHIA, R. C.; PIRES, J. L.; GOMES, L. M. C.; MELO, G. R. P. |
Título: |
Genetic variability in cultivated cacao populations in Bahia, Brazil, detected by isozymes and RAPD markers. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 1, n. 4, p. 377-383, Dec. 2001. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this work was to study genetic variability in accessions from the CEPLAC cacao germplasm collection, which constituted the parents of hybrids recommended by CEPLAC, to infer about the diversity of cacao plantations in Bahia. |
Palavras-Chave: |
Bahia; Biotechnologia; Marcador; RAPD; Variabilidade genética. |
Thesagro: |
Cação; Isoenzima; Melhoramento; Theobroma Cacao. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Registros recuperados : 2 | |
2. | | CARVALHO, L. M. J. de; FIGUEIREDO, V. O.; CASTRO, I. M. de; MIRANDA, J. A. T.; COLARES, L. G. T.; CARVALHO, J. L. V. de. Organophosphorus pesticides residues in cooked tomato (Licopersicum esculentum). In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY & EXPO, 17., 2014, Montreal. Book of abstracts. [S.l.]: IUFoST, 2014. Ref. UP272.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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