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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
22/12/2022 |
Data da última atualização: |
03/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
SILVA, C. M.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; AZEVEDO, T. de L. |
Afiliação: |
CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; ILANA FELBERG, CTAA; JANICE RIBEIRO LIMA, CTAA; LUCAS DE PAIVA GOUVÊA; MELICIA CINTIA GALDEANO, CTAA; RODRIGO FERNANDES CALDEIRA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA. |
Título: |
Guide for technological functional characterization of protein ingredients for the plant-based market. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro : Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2022. |
Páginas: |
27 p. |
Série: |
(Documentos. Embrapa Agroindústria de Alimentos, 146). |
ISSN: |
1516- 8247 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This guide describes a standardized set of methodologies for evaluating techno-functional properties (emulsifying activity and emulsion stability, foaming capacity and foaming stability, water and oil holding capacities, water solubility, and gelling capacity) of protein ingredients for the plant-based market. The methods were adapted from methodologies selected from the literature and tested in the laboratory, enabling the application of the same protocol for the main analyzes of technological functionality for different plant-based protein matrices. |
Palavras-Chave: |
Food ingredients; Plant-based products; Protein isolate. |
Thesaurus Nal: |
Food technology; Ingredients; Plant-based foods; Protein concentrates; Vegetable products. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1150307/1/CP-06-22-DOC-146-pronto.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
26/11/2019 |
Data da última atualização: |
26/11/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SALVADOR, C. H.; TORTATO, M.; SEVERO, D. R. T.; SILVA, V. S.; NICHELE, M. A.; LEÃO, R.; LEÃO, A.; GOEZ, J. V. de; SILVA, V. S. da; ZUCHIWSCHI, E.; NUNES, V. M.; ALVES, G. F.; SANTOS, L. C. dos. |
Afiliação: |
CARLOS HENRIQUE SALVADOR, Caipora Cooperative; MARCOS TORTATO, Caipora Cooperative; DIEGO RODRIGO TORRES SEVERO, CIDASC; VIRGINIA SANTIAGO SILVA, CNPSA; MURILO ANZANELLO NICHELE, ECOPEF; RAFAEL LEÃO, ECOPEF; ANDRÉ LEÃO, ECOPEF; JOÃO VOGT DE GOEZ, ECOPEF; VILMARICE SOLIGO DA SILVA, IMA; ELAINE ZUCHIWSCHI, IMA; VANESSA MORAES NUNES, IMA; GIORGIA FREITAS ALVES, IMA; LUTHIANA CARBONELL DOS SANTOS, IMA. |
Título: |
First attempt to eradicate wild boar (Sus scrofa) in a protected area in Brazil. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL UNION OF GAME BIOLOGISTS CONGRESS, 34., 2019, Kaunas. Abstract Book. Lutuania: Lithuanian Research Centre for Agriculture and Forestry, 2019. p. 103-105. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Javali. |
Thesaurus NAL: |
Sus scrofa; Wild boars. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/205576/1/final9322.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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