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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  10/12/2018
Data da última atualização:  24/01/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  KOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V.
Afiliação:  G. J. Kolling, Escola de Medicina Veterinária University Center FACVEST and IMED, Passo Fundo; S. C. B. Stivanin, UFRGS; A. M. Gabbi, UFRGS; FERNANDA SAMARINI MACHADO, CNPGL; A. L. Ferreira; MARIANA MAGALHAES CAMPOS, CNPGL; THIERRY RIBEIRO TOMICH, CNPGL; C. S. Cunha, UFV; S. W. Dill, Universidade Federal do Pampa, Uruguaiana; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL; V. Fischer, UFRGS.
Título:  Performance and methane emissions in dairy cows fed oregano and green tea extracts as feed additives.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Journal of Dairy Science, v. 101, n. 5, p. 4221-4234, 2018.
DOI:  10.3168/jds.2017-13841
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  ABSTRACT Plant extracts have been proposed as substitutes for chemical feed additives due to their potential as rumen fermentation modifiers and because of their antimicrobial and antioxidant activities, possibly reducing methane emissions. This study aimed to evaluate the use of oregano (OR), green tea extracts (GT), and their association as feed additives on the performance and methane emissions from dairy between 28 and 87 d of lactation. Thirty-two lactating dairy cows, blocked into 2 genetic groups: 16 Holstein cows and 16 crossbred Holstein-Gir, with 522.6 ± 58.3 kg of body weight, 57.2 ± 20.9 d in lactation, producing 27.5 ± 5.0 kg/cow of milk and with 3.1 ± 1.8 lactations were evaluated (means ± standard error of the means). Cows were allocated into 4 treatments: control (CON), without plant extracts in the diet; oregano extract (OR), with the addition of 0.056% of oregano extract in the dry matter (DM) of the diet; green tea (GT), with the addition of 0.028% of green tea extract in the DM of the diet; and mixture, with the addition of 0.056% oregano extract and 0.028% green tea extract in the DM of the diet. The forage-to-concentrate ratio was 60:40. Forage was composed of corn silage (94%) and Tifton hay (6%); concentrate was based on ground corn and soybean meal. Plant extracts were supplied as powder, which was previously added and homogenized into 1 kg of concentrate in natural matter, top-dressed onto the total mixed diet. No treatment by day interaction was ob... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Essential oil; Methane emission.
Thesaurus Nal:  Catechin; Milk composition.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
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Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGL24287 - 1UPCAP - DD
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Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  23/10/2003
Data da última atualização:  23/10/2003
Autoria:  RIBEIRO, C. S. da C.; LOBO JÚNIOR, M.; HENZ, G. P.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
Afiliação:  Embrapa Hortaliças, Brasília, DF.
Título:  Evaluation of Capsicum spp. genotypes for resistance to Phytophthora capsici in Brazil.
Ano de publicação:  2003
Fonte/Imprenta:  Capsicum & Eggplant Newsletter, v. 22, p. 125-126, 2003.
Idioma:  Português
Thesagro:  Capsicum Annuum; Doença; Fungo; Genótipo; Germoplasma; Phytophthora Capsici; Pimentão; Resistência; Temperatura; Umidade.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Hortaliças (CNPH)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPH26477 - 1UPCAP - --625.64205
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